• Trakcja - akcje to strata czasu i pieniędzy, a tu sruu 350% do góry Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [81.190.138.*]
    Po ,,rekomendacji" CK (kolorowego-wiatra) którą wyczytał w swoim AT kurs już nie spadł.
    Za tydzień było 15% do góry, za 2 tygodnie 30% do góry i tak do ponad 300%.

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-04-29 11:46
    Od dawna nie patrzyłem na wykres Trakcji. Dzisiaj jeden rzut oka na tygodniowy, ponownie
    przekonał mnie, że jakiekolwiek zaangażowanie w te akcje to strata czasu i pieniędzy.
    Trakcja ustanowi nowe historyczne dno i żadne wasze życzenia pod jej adresem nie mają sensu.
    Nie widać nawet śladu akumulacji, czy też budowania bazy. Nic się nie zmieniło, po prostu niewielki odskok w górę w trendzie spadkowym długoterminowym.
    Ponownie sensu nabiera zdanie, które tu powtarzałem do znudzenia a mianowicie:
    Sprzedaj Trakcje , kup Sfinksa.

https://www.bankier.pl/forum/temat_rekomendacja-dlugoterminowa-ck,14804601.html
  • Re: Trakcja - akcje to strata czasu i pieniędzy, a tu sruu 350% do góry Autor: ~szok [81.190.152.*]
    Małpa na dziesięć to 5 razy trafi, a ten gość ma wyjątkowego niefarta na 10 trafia raz góra dwa.
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.