• Dlacego nie rośnie po takiej transakcji ? Autor: ~flcn [5.172.237.*]
    Dlatego że działka należy do IPX tylko w 35%. Od kwietnia 2015 do dnia dzisiejszego działka przy ul. Łuckiej przeszła przez 3 spółki i zgodnie z postanowieniami umowy przedwstępnej musi zostać powołana jeszcze spółka celowa :)

Na dzień 31.03.2015 działka przy ul. Łuckiej należała w 100 % do IPX i była w spółce celowej przeznaczonej do sprzedaży.

Jak by ktoś zapytał po co te kombinacje to odpowiedzi proszę szukać w IPX . Adres osoby kontaktowej dla relacji inwestorskich P.Toklowicz@impexmetal.com.pl .

Moje opinie są tendencyjne bo jestem tylko niezadowolonym akcjonariuszem. Ze strony spółki otrzymacie rzeczowe i konkretne wyjaśnienia :D:D:D

• Re: Dlacego nie rośnie po takiej transakcji ? Autor: ~zp [83.19.191.*]
    czy kontaktowałeś się z P. Tokłowiczem i uzyskałeś jakieś informacje w temacie "Łucka"  ?

Nie ma sensu wdawać się w bezsensowną dyskusję z piszącą tutaj większością, Twoje wpisy potwierdzają
    znajomość "spraw" Spółek RK i ich wzajemne powiązania   
  • Re: Dlacego nie rośnie po takiej transakcji ? Autor: ~sfiction [78.28.34.*]
    flcn
    z jakim biurem Roman ma te konszachty?
  • Re: Dlacego nie rośnie po takiej transakcji ? Autor: ~flcn [37.248.254.*]
    Nie będę pytał o odpowiedzi z IPX bo nikt takiej dzisiaj nie dostał i długo nie dostanie.

Jak już spółka zechce odpowiedzieć to proszę podzielić się na forum.

Mój typ : " Spółka dzięki wniesieniu aportu w postaci nieruchomości do wspólnej spółki z BRS zyskała udziały w bardzo perspektywicznych nieruchomościach których proces sprzedaży jest efektywnie prowadzony i kolejne umowy z inwestorami są tylko kwestią czasu "
    No tak znajdzie się jeszcze zapis o tym że takie rozwiązanie dla IPX w dłuższym okresie czasu jest znacznie bardziej opłacalne :D:D:D

Chętnie sprawdzę to z oryginałem ale to pewnie nie wcześniej niż za 2 tygodnie. Być może wcześniej coś pojawi się przy wynikach III kw a te będą bardzo ciekawe.
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.