Na chwilę obecną nie mogę udostępniać publicznie informacji dotyczących porozumienia, w grę wchodzą aspekty prawne.
Stworzyłem tajną grupę NGS na facebook. Wniosek o odroszenie wykluczenia został dostarczony Zarządowy GPW w poniedziałek (9.11.2015). Nie wiem jaka będzie decyzja Zarządu zatem potrzebujemy alternatywnego źródła komunikacji poza forami internetowymi, ponieważ mogą one za jakiś czas zniknąć.
Co najważniejsze dokopałem się do istotnych dla nas informacji.
Wykluczenie nie jest ostatecznym rozwiązaniem i końcem działań.
"...wykluczenie z obrotu nie zamyka Spółce powrotu na rynek NewConnect. Wykluczenie akcji z alternatywnego obrotu nie uniemożliwia, a nawet w żadnym stopniu nie utrudnia, przeprowadzenia procesu sanacyjnego..."
To cytat z pisma od GPW w sprawie innej spółki zagrożonej wykluczeniem.
Proszę dołączajcie się do tej grupy. Jeżeli nie macie facebooka to się na nim zarejestrujcue. Po wejściu na stronę grupy należy wysłać prośbę o dostęp.
Warunkiem wejścia do grupy facebook będzie poświadczenie, że jest sie akcjonariuszem Nicolas Games.
Na tym forum pojawiła się osoba pisząca pod różnymi nickami (~okradziony, ~grześ, ~INWESTOR, ~inwestor, ~majka, ~GRUBYmiszka) która pisze z pod tego samego IP [217.114.169.*]
Nie mam zamiaru przekazywać żadnych informacji osobom nieporządanym. Albo idziecie ze mną albo spisujecie się na straty w postaci byłego prezesa Majki.
w celu uzyskania zaproszenia do grupy proszę o kontakt na mój email: mayamak1986@gmail.com
Okazało się, że ustawienie grupy jako tajna na facebook wymaga zaproszenia każdego przez admina czyli mnie. Grupa tajna gwarantuje anonimowość poprzez to, że nikt z poza grupy nie może widzieć kto jest jej członkiem.
Na forum publicznym nie mam zamiaru się wypowiadać ani z nikim wchodzić w polemikę. W grupie całkowicie zamkniętej na facebooku pokazuję otwarte karty, wszystko co robię jest tam dostępne. Aktualnie link do grupy wyświetla komunikat "Zawartość chwilowo niedostępna" z tego względu, że grupa ma tak ustawione parametry prywatności facebooka, co także uniemożliwia zaglądanie nikomu z zewnątrz kto jest członkiem grupy. Publicznie niestety nie mogę tego pokazać ze względu na ograniczenia prawne. Do grupy będą mieli dostęp jedynie akcjonariusze NGS. W sprawie szczegółów dostępu do grupy proszę pisać na mój e-mail.
"Piłka jest jedną a bramki są dwie, gramy dopóki piłka jest w grze."
Spółka zniknęła jedynie z rynku NewConnect, co jedynie utrudniało handel papierem online, spółka nie została zamknięta, upadłość likwidacyjna nie została zatwierdzona jeszcze przez sąd. Prawa akcjonariuszy pozostały takie same. Osobiście nadal staram się zorganizować Walne. Sprawy teraz mogą nabrać innego obrotu, Nicolas zniknął z widoku publicznego poprzez co będzie mógł więcej kombinować o niczym nie informując publicznie przy pomocy raportów EBI. Dopóki Nicolas istnieje nikt nie stracił pieniędzy i akcji.
To się dopiero okaże kiedy uda się Panu rzeczywiście zwołać WZA i doprowadzić do uzyskania informacji o stanie spółki a może i przywrócenia do notowań i wyprowadzenia na prostą. Życzę powodzenia.
Dnia 2015-11-17 o godz. 23:36 ~ktoś napisał(a): > Panie MAYAMAK, > > To się dopiero okaże kiedy uda się Panu rzeczywiście zwołać WZA i doprowadzić do uzyskania informacji o stanie spółki a może i przywrócenia do notowań i wyprowadzenia na prostą. Życzę powodzenia.
Żeby spółka wróciła na nc musi przejść całą procedurę wprowadzenia od początku jak nowo wprowadzona, koszta też będą. Niech działa jak już tyle zrobił.
Dnia 2015-11-11 o godz. 21:09 mayamak napisał(a): > w celu uzyskania zaproszenia do grupy proszę o kontakt na mój email: mayamak1986@gmail.com > > Okazało się, że ustawienie grupy jako tajna na facebook wymaga zaproszenia każdego przez admina czyli mnie. Grupa tajna gwarantuje anonimowość poprzez to, że nikt z poza grupy nie może widzieć kto jest jej członkiem.
Nadal działamy, to jeszcze nie koniec. Jestem po spotkaniu z adwokatami. W celu zapoznania się ze szczegółami zapraszam na grupę facebook, tam będziemy podejmować decyzje co dalej.
Jakie korzyści z dołączenia do grupy. Jakie opłaty z tym się wiążą, bo rozumiem, że adwokat to nie matka teresa dlatego chcę wiedzieć czy mi to się opłaca.
Dnia 2015-11-25 o godz. 14:32 miczel napisał(a): > Jakie korzyści z dołączenia do grupy. Jakie opłaty z tym się wiążą, bo rozumiem, że adwokat to nie matka teresa dlatego chcę wiedzieć czy mi to się opłaca.
Dnia 2015-11-26 o godz. 09:12 mayamak napisał(a): > Dnia 2015-11-25 o godz. 14:32 miczel napisał(a): > > Jakie korzyści z dołączenia do grupy. Jakie opłaty z tym się wiążą, bo rozumiem, że adwokat to nie matka teresa dlatego chcę wiedzieć czy mi to się opłaca. > > Koszt adwokata to 250 zł / 1h
a czyim "szwagrem" jest ten .... adwokat ?? i ile (lat) będzie "prowadził" sprawę ???
Panie Mayamak , pisałem do Pana maila o dodanie mnie do grupy na facebooku jednak nie dostałem żadnej zwrotnej informacji. Proszę sprawdzić maila + zakladkę spam być może tam trafil moj mail.