• Spokojnie, to tylko bessa Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Ponieważ na poprzednim wątku zabawiam się z hejterami, którzy jak widzicie czują do mnie ogromną miętę, to wracając do sprawy Ronsona, która jest dla wszystkich posiadających te akcje najważniejsza, powiem jedynie, że zapewne podczas tej mocnej fali spadkowej na rynku, akcje te nieznacznie tylko stracą, a to dlatego, że spodziewam się naprawdę bardzo dobrych wyników finansowych za IV kwartał, kiedy to na rynku będziemy mieć do czynienia z falą korekty. Uważam, że ten strach w dużej mierze wywołany jest przez Antonio Banderasa i jego gitarę.
    pozdrawiam

kolorowy wiatr
  • PATENTUS- poziom 1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    kolorowy wiatr (kamerdyner-profesora jak i CK) - rekomendowałeś kupno Patentusa po 1,32 zł zapewniając, że cyt ,,TERAZ POKAŻESZ KLASĘ"  i odpał na 2,10 zl .... a zaraz po tym PATENTUS spadł poniżej1 zł.
    A ty po tym AMNEZJI dostałeś i stwierdziłeś, że to nie ty pisałeś (!!!) i nawet nie wiesz co to jest ten PATENTUS (!!!) ???..
    ... a IP twoje i do tego napisałeś jako ZALOGOWANY  : ). Poniżej LINKI !!!

Barwo specjalisto od AT, naprawdę barwo - hahahaha
    Alleluja mistrzu i do ... - hahahaha
    Jak po sznurku oczywiście : )
    .

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dobrze-ze-ty-rozumiesz-buhaha-ck-alleluja-i-do-tworek-mistrzu,15567925.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_klamstwo,16695259.html
  • Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: ~od-lekarza [89.228.255.*]
    Bezsensowna jest dyskusja z chorym na amnezję który tworzy rzeczywistość zastępczą : )
    Tylko tym żyjesz - pisanie na forum o swoich UROJONYCH SUKCESACH jak i o swojej nadzwyczajnej ,,MĄDROŚCI".
    Do tego te irracjonalne wyśmiewanie się z innych.
    Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : )

• Mania wielkości
    Cechą charakterystyczną pa rano i jest przecenianie własnego znaczenia. Chorego cechuje więc samouwielbienie i usprawiedliwienie samego siebie.

* Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń.

• Wrażliwość na niepowodzenie i krytykę
    Paranoik źle znosi porażki i niepowodzenia. Ponadto słabo przyjmuje krytykę.
  • Re: Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Człowieku, ile razy mam ci pisać, że Chodzik Księżycowy, to nie jeden człowiek tylko grupa inwestorów.
    To samo dotyczy Kamerdynera.
    A ja to ja, kolorowy wiatr. Podpisuje swoje wypowiedzi, dlatego nie przypisuj mi tu czegoś co do mnie nie należy.
    A jeśli chcesz mnie pocałować lub dać buziaczka w d... to ustaw się w kolejce.

kolorowy wiatr
  • Re: Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: ~buhahahah [89.228.255.*]
    Bezsensowna jest dyskusja z chorym na amnezję który tworzy rzeczywistość zastępczą : )
    Tylko tym żyjesz - pisanie na forum o swoich UROJONYCH SUKCESACH jak i o swojej nadzwyczajnej ,,MĄDROŚCI".
    Do tego te irracjonalne wyśmiewanie się z innych.

• Mania wielkości
    Cechą charakterystyczną pa rano i jest przecenianie własnego znaczenia. Chorego cechuje więc samouwielbienie i usprawiedliwienie samego siebie.

* Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń.

• Wrażliwość na niepowodzenie i krytykę
    Paranoik źle znosi porażki i niepowodzenia. Ponadto słabo przyjmuje krytykę.

• Ksobność
    Paranoik wykazuje postawę ksobną, tzn. sądzi, że jest przedmiotem szczególnego zainteresowania otoczenia.
  • Re: Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    No jednak chcesz mi dać buziaczka w d......
    a może gdybym dał ci ob.... to byś się wreszcie odp.....
    czy też nie ?
  • Re: Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Przeproś ładnie za Patensusa (za wyzwiska, że klamię) i wyjaśnij powód NAGŁEJ amnezji : )

To już wolę dać ci ob......skoro tak się napaliłeś
  • Re: Wiem - ty wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : ) Autor: ~antychodzik [78.8.211.*]
    CK nie owijaj w bawełnę tylko powiedz wprost jakie plany podjęła "spółdzielnia " wiesz ta ze Wzgórz Dylewskich w sprawie Ronsona ? i kiedy się ostatnio z nimi widziałeś ?
    Plany są jasne jak słońce. Kupić ile się da w jak najniższej cenie.
    A potem nawet słowa na forum nie napiszesz jak bardzo ci pomagam !
  • ............KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN - ... : ) Autor: ~trend-długoterminow [89.228.255.*]
    Patentus - oczywiście w Tworkach? : )
    Alleluja i do ... kicia ; )
    Jak po sznurku oczywiście : )

p.s.
    A ty chodzik tj wiater (wiem doskonale) i tak się nie zmienisz. To co robisz to cały twój świat.
     Wolisz sypanko i gromy niż być zapomniany i opuszczony : )

I w ten sposób sława twoja rośnie i przybywa wielbicieli : )
  • Re: ............KIERUNEK MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN - ... : ) Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    wiater - przecież ja doskonale wiedziałem, że nie przeprosisz. Za gl.upi jesteś?
    A do tego mógłbyś stracić człowieka który tak rozsławia twoje wybitne sukcesy które wyczytałeś w swoim niezawodnym AT - hahahaha

po prostu Chodzik Księżycowy
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
    Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
    w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
    jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
    Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
    Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
    Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-prostu-chodzik-ksiezycowy,14153371.html
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.