Nie wieże w to co widze takie info a tu taka padaka, czyli tego naprawdę już nikt i nic chyba nie jest w stanie ruszyć, a ja głupi czekam na wyniki a tu nawet jak będą mega dobre to najwyżej nie spadanie ale o wzroście chyba nie ma mowy myślę , że nawet babktut by lepij zareagował na takie info ale jak to mawiał mój dziadek " a ch...j wam w du..ę"
77baniek i kurs w mijesu a na koniec sesji w dół. co tenbaranek W zrobił z tą spółką. Przecież to zakrawa o jakąs komedię.. żeby chociaż płacił jakaś sensowna dywidendę. po co ten badziew jest wogóle na giełdzie. niech se pan W to zabierze i rozda rodzinie. Złodziej i kombinator na miarę naszej GPW. za co on dostaej te medale? chyab za łapówki.
wajda skilował relacje inwestorskie. wasko jes pieknym przykladem jak przy dobrych kontraktach olewac kurs i akcjonariusy. po co wogolw pchali sie na gpw?
Dnia 2015-11-12 o godz. 13:53 ~ja napisał(a): > wajda skilował relacje inwestorskie. wasko jes pieknym przykladem jak przy dobrych kontraktach olewac kurs i akcjonariusy. po co wogolw pchali sie na gpw?
Wielkość kontraktu nie świadczy jeszcze czy jest on dobry. Na kontrakcie za 1mld zł tez można wtopić.
Chyba nie wiesz o czym piszesz- większość przychodów Coig pochodzi ze sprzedaży do sp węglowych jeśli jeszcze nie znasz wyników Coig z lat poprzednich to sobie poszukaj a dowiesz się że jednostkowo coig ma lepsze wyniki niż jednostkowo wasko!