• ARCTIC cena 2,23 zł - CK-wiatr napisał - UCIEKAJCIE bo będzie 1,20 zł Autor: ~AT-kolorowego-wiatra [89.228.255.*]
    09 maja 2014 - cena 2,23 zł - kolorowy-wiatr tj chodzik księżycowy napisał - UCIEKAJCIE bo będzie 1,20 zł i od tej chwili już tylko rosło - hahaha

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
    Szanowni Koledzy i koleżanki też.
    Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW.
    Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!!

cyt,, Nie wiem ile te akcje będą kosztowały za 6 miesięcy i prawdę mówiąc zupełnie mnie to nie obchodzi. Wiem jedno one spadną co najmniej do poziomu 1.20 zł !"

https://www.bankier.pl/forum/temat_do-tych-co-na-arcticu,14799429.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_lepiej-stracic-ogon-niz-glowe-26-04-2014,14720495.htm

____________________________________________________________________________
    Brawo mistrzu (z Tw.orek) od fal Elliota.
    To kolejny popis twoich wizjonerskich umiejętności - buhaha

JAK PO SZNURKU : )

ALLELUJA I DO PRZODU - buhahahaha
  • chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli 
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA….
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
    Pozdrawiam wszystkich
    PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE.

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
    ……………………………………………………………………………………………………………………….

Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49
    Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki.
    Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym
  • Re: chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~adaś [83.7.143.*]
    Jestem nowy na forum i nie spodziewałem się że są tu takie głąby jak kolorowy chodzik -fajne jest to forum.
    Czytałem że na HB Polska też pokazał co potrafi - ale on jest smieszny, trochę mi go żal.
  • Re: chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Panowie musicie się bardziej postarać, bo to co wypisujecie to przecież nie napisał żaden kolorowy wiatr.
    Padło wam kuku na muniu ?
  • Re: chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~adaś [83.7.143.*]
    Wiemy wiemy za niego pisze Miroslawa-bu ha ha ha.
  • Re: chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~steadfast [89.228.253.*]
    Dnia 2015-11-10 o godz. 11:18 ~adaś napisał(a):
    > Wiemy wiemy za niego pisze Miroslawa-bu ha ha ha.

Awe wiesz gdzie teraz pisze ten mistrz?
    Nie inaczej ; )
    Pozdro : )
  • chodzik księżycowy był kamerdynerem, a teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Ten cho.ry człowiek pisze w kilku postaciach i sam siebie chwali.
    A wkrótce pojawi się jego klon mrkuchar.

Analiza mojego mistrza Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]2015-09-29 11:23
    Analiza mojego mistrza Chodzika Księżycowego vel Kamerdynera Profesora, dotycząca zachowania się akcji JSW, sprawdziła się właśnie w 100%
    Przypomnę jedynie, że mój nauczyciel przewidział, mocny ruch korekcyjny do góry i zalecił sprzedaż akcji JSW właśnie na tym wyskoku, zakładając ich ponowny szybki spadek. Dokładnie tak się właśnie stało i możecie sobie pisać, co tylko chcecie. To jest bowiem FAKT niezaprzeczalny
    pozdrawiam
    jego uczeń
    kolorowy wiatr
[x]
RONSON 0,00% 2,46 2022-02-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.