Mam pytanie, jeśli jest tak dobrze to czemu jest tak źle na kursie? Informacje płynące ze spółki pozytywne. Agencja nabyła akcje. Musiała wcześnie zrobić audyt. Nie znalazła niczego niepojącego, jeśli objęła emisję. Ktoś tu rozgrywa swoją gierkę. Ja się przyglądam i czekam na sygnał.
A po czym sądzisz, że kurs na dnie? Zapowiedzi nic nie warte, wyniki to pogłębianie złego trendu i braku dobrej (i nowej) koncepcji biznesowej, nowy inwestor nie taki "nowy" a kasa ratunkowa o bez tej kasy to upadłość do końca roku groziła. Jeśli twierdzisz że cena na dnie to ile jesteś w stanie dzisiaj zapłacić? Przelicz sobie CFN po nowej emisji. Nic nie wychodzi powyżej 70-90 groszy, a i to jest ryzykowne bo pomysły rynkowe spółki są kosmicznie groźne. Nisko marżowe ewentualne kontrakty, rezerwy na gwarancje powykonawcze, rosnące koszty finansowe i brak płynności, co dobije i tak słabe kontrakty. Jedna większa wpadka i AMEN! To dla tych co lubia chodzic po linie. Skoro lubisz.........
Brednie to wy naganiacie na spolke - raport, Brazylia, po to by upchac jak najwiecej akcji. Rzeczowe argumenty zamieniacie na "platne paranoje" Tylko pogratulowac. A prawda jest taka ze w tej chwili spolka jest warta max 0,50 zl tylko dlatego ze nominalna jest tyle. Przedstaw mi jakie ma wskazniki C/z i C/Wk. Och przepraszam zapomnialem ze tu nie ma zadnego zysku, tylkp strata od poczatku dzialalnosci 30 mln zl. To co ile teraz jest warta spolka???? Chyba przesadzilem z tym 0,50 zl mysle ze obecnie jest nuc nie warta.
Staraj się chłopie staraj. Jak się postarasz to może mało stracisz. Pisz co chcesz, może mnie obrażać ile chcesz. To i tak niczego nie zmieni. Musisz jeszcze długo się uczyć chłopcze, żeby dojść do tego co ja. Uczyć i słuchać, bo paplanie pustych haseł to objaw głupoty i beznadziei. Masz choćby jeden, malutki argument a nie pustosłowie? Ja swoje argumenty że to chała, bardzo delikatnie pokazałem. Krzycz dalej, może zagłuszysz swój jęk zawodu jak zrozumiesz, że game is over dla LS.