To animowanie kursu smierdzi Wajda na kilometr. Tydzien do wynikow i ewidentnie ktos trzyma kurs przy takim, po jakim Wajda odkupowal akcje od Stali. Jak beda dobre to moze ruszy a jak nie to co raz bardziej bedzie to pachniec przymusowym wykupem.. W kazdym razie wyglada na to, ze raczej sie nie straci kupujac teraz. Pytanie tylko czy się zyska.
Info z ESPI o jakiejś umowie Wasko to juz chyba ze 2 lata nie było! Ciekawe czy tradycyjnie do 2,20 i powrót na 2 czy prezes jednak w końcu zaczął coś działać.
jaka technika?!! gdzie ?? na wasko??? chyba spółki pomyliłeś.... ja tam czekam że Wajda coś jeszcze kupi albo jego ziomki ps 2,70 i oddaje wszystko co mam i jeszcze ładnie podzękuję! pozdro dla żelaznego
Stawiam, ze Wajda dzis odbiera od tych co mu zbierali w okresie zamknietym, bo komu normalnemu by puscily zwieracze na dzisiejszej sesji jak wczoraj gdy na wigu lala sie krew wytrzymaly.. W kazdym razie jak tu jest jakikolwiek obrot to faktycznie moze sie tez cos wisiec w powietrzu.
jak na wasko to dzisiaj był niezły obrót i nawet nie wielki spadek. dziwne trochę. Gdyby wajda odbierał od swoich słupów to by nie bawił sięw zleconak po kilkadziesia lub kilkaset akcji. załątwili by to jednym zleceniem.
wszyscy niby kupuja a kto sprzedaje - od rana stoje na 1,93 i dostałem troche ponad 1000 szt smiech na sali i ziemniaki z buraczkami , wczoraj pare kilo dostałem - a Wajda ma coraz wiecej - z akcjami u człnków zarzadu mają ponad 85% - czemu nie zrobia rajdu na 5 zeta i wkładka do 3 nie wiem , ale to kiedyś znowu nadejdzie- czekam na tanie akcji i rajd
pożarło, pożarło i co dalej? pamiętacie jaki pare lat temu wyrwało z 19 na ponad 2,7? dobrze pomażyć i powspominać stare dobre czasy :) moze teraz by poszło chociaż na 2,5?
Ile czasu obserwuje Wasko to jeszcze żaden DM się nimi nie zajął. Ciekawe skąd ta zmiana postrzegania. Cena docelowa w sumie do osiągnięcia w jeden dzień przy takim FF i płynności, więc wrażenia zbytniego na mnie nie robi. To zbieranie ostatnie kilka dni też świadczy o tym, że ktoś wcześniej wiedział jak zawsze zresztą. Zobaczymy, czy wyniknie z tego chociaż jakiś atak na 2,10 chociaż.
ale dzieje się to za przyzwoleniem pana W ,bo on jest szefem spółki i odpowiada za wizerunek i to jak jest postrzegana jest spółka na GPW ,a za manipulacje przyjdzie czas zapłacić
p.rys z całym szacunkiem ale nie liczył bym na KNF, i nie chodzi o to , że są na GPW dużo większe manipulacje ale raczej ze względu na postać prezesa który nie wiadomo czemu zostaje odznaczony srebrnym medalem za zasługi dla obronności kraju, prezesa firmy która brał udział w stworzeniu szyfratora nagrodzanego na cały świecie o którym nagle wszelki ślad i słuch zanika. pozdro
zobacz na stooq dwa razy pytałem o szyfrator i nie ma odpowiedzi i nie tylko na moje pytanie ale na inne też ,a miała to być spółka transparentna ,a tu nic nie piszą o przyszłości o perspektywie ,rozwoju ,kierunkach co się dzieje ,a tu cisza
nic na to nie poradzimy, mam tylko nadzieje, że ten najlepszy rok w historii firmy zwiększy jej kapitalizacje , jeżeli chodzi o szyfrator to coś jest na rzeczy, bo ktoś tam zainwestował pieniądze i nie uwieże , że nie chce na tym zarobić a ta cisza jest wymowna
miejmy nadzieję, że "Tosiek" coś z tym zrobi. Nic nie wiadomo czy Pan W. i wynalazcy nie POdzielili się kasą. Po latach ujawnią albo i nie wiadomość POufną.
Spodziewamy się , że rozliczenie dużych kontraktów światłowodowych będzie miało pozytywne odzwierciedlenie w przepływach gotówkowych Wasko już w 1H’16. W 1Q’15 rozliczony została Dolnośląska Sieć Szerokopasmowa, co przyczyniło się do pojawienia się gotówki netto na bilansie spółki w 3Q’15. W kolejnych kwartałach oczekujemy dalszego zwiększania się salda gotówki netto na bilansie, co według nas da spółce bardzo dobrą pozycje wyjściową podczas ubiegania się o kontrakty publiczne na tle konkurencji (Hawe, Qumak
nie ma takiego słowa jak powtórka - do wybicia 2,26 a później szybko 2,5 troche pomogłem kursowi ale sternik był szybszy i pozbierał jednym ciagiem jak zwykle , dzisiaj flauta oczekiwanie atak w przyszlym tygodniu