• FUNDAMENTY... Autor: ~MolinezjaPlot [89.229.65.*]
    ...SĄ DOŚĆ SOLIDNE :)
    SZKODA, TYLKO, ŻE KURS TEGO NIE ODZWIERCIEDLA... OCZYWIŚCIE WIELU NAPISZE, ŻE TO WINA PANA ROMANA :)
    MOŻE I JEST W TYM ODROBINA PRAWDY... JAKBYM MIAŁ DOBRZE PROSPERUJĄCĄ SPÓŁKĘ Z ZYSKAMI CO ROKU, TO TEŻ PEWNIE BYM JEJ SPRZEDAŁ AKCJE DRUGIEJ SPÓŁKI WYCIĄGAJĄC W TEN SPOSÓB CAŁY ZYSK DLA SIEBIE :)
    UWAŻAM, ŻE TO MISTRZOSTWO ŚWIATA SPRZEDAĆ COŚ I DALEJ BYĆ TEGO WŁAŚCICIELEM - POŚREDNIO :) NA DODATEK W KORZYSTNEJ CENIE...

UCZMY SIĘ OD PANA ROMANA, TO KAŻDY BĘDZIE MIAŁ NA TWARZY BANANA

STRASZNIE MĘCZĄCY TEN BOCZNIAK

• Re: FUNDAMENTY... Autor: ~MolinezjaPlot [89.229.65.*]
    nie odpowiadam sam sobie :)

zauważam jedynie:
    - Stany mocno głosowały za PIS
    - Dolar stoi wysoko
    - PIS właśnie ogłosił nowy skład rządu... bez komentarza
    - YNWESTORY ZZA OCEANU mają wiele powodów by powrócić na nasz parkiecik :)

pzdr
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~B-C [188.146.0.*]
    na tej spółce fundamenty nic nie znaczą
    RK kręci kursem i tyle w temacie
    cena godziwa za te akcje to co najmniej 4,50
    dziś dokupiłem pakiecik w końcu nie po to Macierewicz został ministrem - - znooooowu
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~forumers [217.153.136.*]
    To forum jest żenujące. Tak jak kurs IPX, coraz niższych lotów. Niech no tylkojeszczetroche spadnieto dokupie z checią. Narazie mam kupione po 2,70 i nie płaczę.

JA TEŻ NIE PŁACZĘ... WE WTOREK DOKUPIŁEM... A TERAZ TAKIE INFO O SPRZEDAŻY DZIAŁKI... CIESZY MNIE TO BARDZO...
    ALE WIESZ SĄ TACY CO PŁACZĄ - - - POCZYTAJ WĄTKI flcn - - - TEMU TO SIĘ NUDZI, SIEDZI I PŁACZE, NARZEKA, MARUDZI...
    WYŚLIJMY NA TEGO MARUDĘ SMS-a O TREŚCI "pomoc"... JEMU PRZECIERZ TAK ŹLE NA TYM ŚWIECIE rk GO OSZUKAŁ :)
    HA HA HA
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~rex [78.28.34.*]
    zakończony buy-back:

http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,306428
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~bumbum [93.11.167.*]
    Pan Roman jest niewinny, choć można się zastanowić po co w tym kraju KNF, prokuratura i sądy....Giełda powinna nieść WYŁĄCZNIE ryzyko rynkowe, a nie bezpośrednie ryzyko że np. ktoś świadomie emitował akcje pod okradzenie inwestorów. Niestety na GPW pełno jest takich przypadków, a największy złodziejaszek to III RP dołująca świadomie spółki, któryhc kacje sprzedała drobnicy.
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~pol [78.28.34.*]
    piszcie o konkretach a nie fantazjach
    link
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~haha [31.183.251.*]
    Konkret - to wyniki impexa, jego wartość księgowa, 60 mln zysku netto - a fantazje to kurs na giełdzie.
    Resztę dopowiedz sobie sam - dlaczego tak jest a nie inaczej.
    Nie ma tu najmniejszego sensu o czymkolwiek pisać - niestety flnc - wszystko już napisał. Kilka ostatnich sesji świetnie pokazuje kto ma rację - piewcy geniuszu Karkosika czy ten wyśmiewany chłopak.
    .
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~re [78.28.34.*]
    bobulek, ty jesteś tym flcn pod innym nickiem czy tylko on ci płaci za wazeliniarskie posty?
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~Bobulek [94.254.193.*]
    Uwierz mistrzu ciętej riposty że na świecie są ludzie którzy myślą i postrzegają rzeczywistość inaczej niż ty...
    Nie jest to tylko flnc ani ja są tez inni zapewniam cię.
    masz rację - wazeliniarze i sfustrowani fantaści od teorii spiskowych (którymi usprawiedliwiają swe niepowodzenia inwestycyjne) są wszędzie
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~bobulek [31.183.251.*]
    Pokonałeś mnie, faktycznie nie mam z tobą szans w dyskusji na tym poziomie. Wygrałeś zapewne doświadczeniem - to twój żywioł.
    Pozdrawiam
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~Ja [89.229.197.*]
    O co tu chodzi wyniki bardzo dobre .Spółka jak widać nie dowartościowana a kurs byle jaki.
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~Ja [89.229.197.*]
    Nikt mi nie odpisał więc ja napiszę kurs jest celowo zbijany a to się żle kończy więc z daleka od tej spółki.
    Rynek ma zawsze rację, a nie anale ani mądrale na forach, którzy nie mają patentu na nieomylność (zresztą, kto kieruje sie tylko analami i forami?) - to podstawowa zasada giełdowa.
    To własnie rynek daje kredyt zaufania i jeśli rynkowi społka wydaje sie perspektywiczna, nie brak chętnych nawet na długoterminową inwestycję. Ale, jak teraz, kiedyś rynek mówi spółce SPRAWDZAM, bo cierpliwi inwestorzy dochodzą do wniosku, że ich limit cierpliwosci, zaufania i kasy wyczerpał się. I zaczyna się brutalna weryfikacja oczekiwań w konfrontacji z faktami (dot. spółki i makrootoczenia). Impex też zaczął być od kilku tygodni surowo oceniany przez pryzmat faktów i w kontekscie innych okazji inwestycyjnych. Ci, co przystąpili do tej weryfikacji wcześniej - zrealizowali zysk lub ucięli małe straty i raczej czekają z boku. Inni przegapili moment na wyjscie i szukają okazji do ratowania resztek zysku lub cięcia strat.
    A bardziej naiwni - dorabiają sobie różne teorie do sytuacji usprawiedliwiającej ich niepowodzenie...
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~axl [81.100.209.*]
    Pomyliles chyba tygodnie z latami ,wiec nie pisz głupot o sprawdzaniu :)
    Nie pomyliłem tygodni z latami, raczej z miesiącami - miałem na mysli okres od czerwca:
    http://at.biznesradar.pl/d3660bba93e66ced8d8e07aca196ba5d.png
    ...jak dalej będzie taka dobra cena w poniedziałek, to dobiorę :)
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~optymista [31.174.193.*]
    ostatnio odbilo sie od 2,32 tym razem pojdzie duzo nizej moze 1,82
  • Re: FUNDAMENTY... Autor: ~mixtet [188.146.132.*]
    może i pojedzie troszkę niiiiiiżej, ale ja nie mogłem się już doczekać i dokupiłem dziś po 2,21
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.