• RAPORT -REWELACJA Autor: ~Żądło [31.1.88.*]
    Najlepszy komentarz do raportu , to brak komentarza . Kapitał zapasowy kilkakrotnie wyższy od kapitalizacji , wk pow. 10 zł , a wycena 1,7 zł . HAŃBA . To efekt działania większościowego udziałowca , który za nic ma normy zawierające się w pojęciu " dobrych obyczajów" i poszanowaniu interesów wszystkich uczestników rynku kapitałowego . Nie wiem czy o taki rynek kapitałowy nam chodziło - gdzie celem głownie jest ograbienie drobnych akcjonariuszy . Notabene , jedyny realny kapitał wnoszony na GPW pochodzi chyba tylko od drobnych akcjonariuszy .
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~gregor [93.105.236.*]
    takie feudalne spółki nie powinny być notowane na GPW..
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Żądło [77.115.66.*]
    Nie pochwalam tych , którzy straty wrzucili w koszty .W ten sposób budujecie feudałów .
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Zainteresowany [77.254.16.*]
    Może ktoś wie czy przed przejęciem Gremi media przez KCI zawieszą obrót akcji Gremi media z zaskoczenia czy dają jakąś wyprzedzającą informacje (pewnie ktoś pamięta jak to było, kiedy KCI przejmowało Jupitera).
    Z góry dziękuje za odpowiedz.
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~and [193.19.125.*]
    Dnia 2015-11-06 o godz. 21:32 ~Zainteresowany napisał(a):
    > Może ktoś wie czy przed przejęciem Gremi media przez KCI zawieszą obrót akcji Gremi media z zaskoczenia czy dają jakąś wyprzedzającą informacje (pewnie ktoś pamięta jak to było, kiedy KCI przejmowało Jupitera).
    > Z góry dziękuje za odpowiedz.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/KCI-Plan-polaczenia-KCI-S-A-Spolki-Przejmujacej-oraz-Gremi-Media-S-A-Spolki-Przejmowanej-7283882.html

czytać nie pytać..
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Gdyby raport GREMI był rzeczywiście tak rewelacyjny to TFI kupowałyby akcje na dużych obrotach aż by furczało.
    Pamiętaj o znanym i bardzo prawdziwym przysłowiu: "rynek ma zawsze rację".
    A rynek jak widzisz omija spółki G. Hajdarowicza szerokim łukiem.
    Czy czytałeś chociaż jedną rekomendację "kupuj" dla GREMi bądź KCI ? Bo ja nie znam ani jednej takiej rekomendacji.
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Kramer [31.175.206.*]
    ja nie słyszałem o rekomendacjach. Rekomendacje dotyczą spółek, które coś robią.
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Tom [46.77.124.*]
    16 02 2016 raporcik i góra
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~abc [83.16.4.*]
    To się zdziwisz. Tu już dawno kurs został ustalony . Raport niema nic wspólnego z kursem nie wprowadzaj w błąd przyszłych inwestorów
    Pażyją uwidiom
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~abx [83.16.4.*]
    T. Ruski jak tam twoje wzrosty .Nie rozczaruje Cię mówiąc że te twoje g-mi,no skończy jak Jupiter
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Żądło [46.169.55.*]
    Przestań pieprz. , i pomyśl jak nie dać się ograbić przez szulera . Póki co masz 10 zł na akcję według raportu a licząc udziały , które wcisnął według swojej wyceny -jeszcze więcej . I tego należy bronić .
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~pol [83.238.234.*]
    rynek wie ile są warte jego spółki
    patrz wycena kci
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Żądło [46.169.55.*]
    Dokładnie ujmując , nie wartość spółek , tylko wartość " jego " .
    A ją tam spokojnie czekam nie spieszy mi się gorsze gnioty szły do góry raz już zrobiłem przez 2 tygodnie 50% a mogle 100%
    Masz rację wycena do wartości jest bardzo niską
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~Vitant [89.161.51.*]
    Gremis bankrut,strata -0,83 zl/akcę
  • Re: RAPORT -REWELACJA Autor: ~korekta [91.199.250.*]
    Znaczy się, że KCI jest coś winne? Jak to się ma w perspektywie wymiany 1 : 64? Ktoś umie odpowiedzieć?
[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.