imakler jeśli prawdą jest to co napisałeś to razem mamy trochę tego papiera ;-). Ja jestem spokojny, jak spadnie dokupię kolejny pakiecik. Pozdrawiam Ps. przynajmniej 60% zarobku pewne jak w banku.
Ja się nie martwię, bo oprócz tego, że wskaźniki pokazują, że powinno nastąpić wybicie, to myślę - i jeszcze raz się powtórzę - mogą pozytywnie wpłynąć na wzrost ceny akcji
1) raport 16/11 2) cena emisji (może w raporcie, a może oddzielny komunikat) - i tutaj dwie możliwości
- nawet jeśli emisja będzie po najniższej linii oporu (tj 10gr, b o taki mamy nominał), to jeśli ktoś chce zarobić, to musi być podbitka, ale tego scenariusza nie biorę raczej pod uwagę, gdyż
- emisja będzie w okolicach 30-40gr, a to przez rynek musi być odebrane jako sygnał wzrostu ~ poziomu
Podsumowując - przed nami wzrosty, a jeśli jeszcze spadnie, to dokupię 2 razy więcej - 600k
Mój target do raportu niezmienny: 0,2zł
możesz sam podbić dzisiaj 2x górne widły jak byś chciał. Ja już nie mam kasy to nie mam jak wpłynąć na cenę ale jeśli posiadasz kasę wolną to zdejmij 13gr. i 21k ze 14gr. potem co 20-30min dokupuj pakietami na poziomie 14gr. małe ilości np. 10-15k to zobaczysz jak kurs się zachowa :)) jest możliwość podciągnąć do 17-18gr. w jeden dzień tylko trzeba mieć trochę kasy do dyspozycji :)) a jak by było dwóch do tej zabawy to pompa była by do 50-60gr. albo i więcej ::)) kurde wystarczy się zgadać 2-3 osoby i rządzić kursami
imakler to widać po arkuszu, kto i ile kupuje. Tutaj nie ma przypadku. Pytanie przy ilu będziecie sprzedawać ;-) i czy jest odważny przycisnąć jeszcze bardziej ;-), jak widać będzie ciężko zejść poniżej 0,10 bo chętnych troszkę jest..
Dnia 2015-11-06 o godz. 10:49 ~kociuba2003 napisał(a): > możesz sam podbić dzisiaj 2x górne widły jak byś chciał. Ja już nie mam kasy to nie mam jak wpłynąć na cenę ale jeśli posiadasz kasę wolną to zdejmij 13gr. i 21k ze 14gr. potem co 20-30min dokupuj pakietami na poziomie 14gr. małe ilości np. 10-15k to zobaczysz jak kurs się zachowa :)) jest możliwość podciągnąć do 17-18gr. w jeden dzień tylko trzeba mieć trochę kasy do dyspozycji :)) a jak by było dwóch do tej zabawy to pompa była by do 50-60gr. albo i więcej ::)) kurde wystarczy się zgadać 2-3 osoby i rządzić kursami
Zajmuję się GPW od 15lat, więc wiem, że emisja - a w zasadzie cena emisyjna - potrafi wpłynąć pozytywnie na kurs akcji...Pewnie chcesz kupić tanio? To tak jak ja, ale niestety nie chce już spadać, nie ma chętnych do wywalenia, większość akcji zaparkowana - musisz brać jak ja - pełną garścią z prawej...
przeciez ani kowal ani 12345 nie maja akcji i nigdy nie kupia oni tu sa po to zeby narzekac, przegrali zycie na gieldzie i tylko to im zostalo,pozdro chlopaki, dobrze sie bawie czytajac wasze wpisy, lilka zniknela ale dobrze ze wy jestescie
Taki jesteś spostrzegawczy? Imakler mógł kupić 300 tysięcy i oznajmić wszem i wobec, że odda w okolicy 0,20. Wierzysz mu? Twoja sprawa. Może być także i tak, że odda 600.000 w tej samej cenie, po której kupił 300.000, uciekając przed dalszą zwałą.
imakler chociaz pisze co mysli i ma ku temu jakies podstawy wy z kowalem tylko potraficie pisac o groszach zze szklanej kuli, kazdy robi co uwaza za sluszne,wchodze na forum poczytac co sie dzieje i normalnie omijam wasze posty bo jestescie jak zdarta plyta, a co jak raport pokaze cos dobrego, a co jak wejda w jakies duze powieszchnie???zmienisz ty nika czy znikniesz jak tamten pocieruch????
Gram / inwestuję na giełdzie. Po to tu jestem ( marginalnie tu, gdzie indziej bardziej ). Wyciągnąłem kiedyś Biomaxa do obserwowanych ( liczyłem wcześniej że będzie dobrze ) i obserwuję, bo to nie kosztuje. A jako że ryneczek SruConnect ( bo sypanie darmowym kwitem ) najczęściej działa na powtarzalności upadków kolejnych spółek w tym samym schemacie, polemizuję tu z kilkoma naiwnymi i wróżbitami -najczęściej z powodzeniem. Teraz kumasz?
razem z kowalem jestescie jak leszcz ferdek z clc tylko w druga strone, ktos wam musi za to placic duza kase bo inaczej byscie tu nie byli, tyle tych waszych wpisow ze moze z tego lepiej chyba wyzyc niz z inwestycji????