Hallo koledzy,chce zaczac grac na foreksie w realu (demo przerobilem 5 tygodni raz na gorze raz na dole) i mam takie pytanko,czy lepiej grac na jednym walorze i na nim sie skupic czy powiedzmy na dwoch lub trzech jednoczesnie !!!!
z wlasnego doswiadczenia zajmin sie 2-max 3... np eu-dolar dolar/pln i np dax... nic wiecej nie baw sie w jakeis rozdrabnianie bo kazdy rynek jest inny jeden w nocy pracuje drug dzien to raz a JESZCZE RAZ miesiac czy tam 5 tyg to malo zeby sie czego kolwiek tak nauczyc bo moze ci isc dobrze itd ale trafisz w trend np.. ale co bd jak go zgubisz i bedzie zmiana zdecydowanie doradze ci sam od siebie znajdz sobie jak juz chcesz grac w realu brokera ktory oferuje mikro loty i ucz sie na mikro od 0.01 bo kiedys cie rynek zlapie a szkoda np 10-20 czy 50 kola jak np mozesz miec mikro straty jak i niby mikro zarobki paatrzac na forex ale na rzeczywistosc jak zarobisz na forexe w godzine 5czy tam 10 zl to jak bys placowalna budowie i tak ode mnie szczerze patrz na forex po tym kontem nie odrazu duzo duzo duzo tylko jak bedziesz chcial zagrac duza pozycje to pomysl ile mozesz stracic jak jej nie jestes pewien i fakt mozesz zarobic ale proponue male loty i Myslenie takie hmm zarabiam na godzine 10 h wiec zagram 0.01 np funciaka na dól spadnie ci 1-1,5 gorsza zawsze cos tam zarobisz i kombinujesz reszta ci bax napisze bo moge sie mylic... chyba ze masz mega talent czy tam dar to graj jak ci sie podoba ; pozdrawiam
mi talentu brak ale moze cieżką pracą i trenowaniem naucze sie czegos i zaczne zarabiac jak na ten biznes przystało ale póki co nie myśle o tym bo jestem jeszcze leszczem... Ale to tak ze wszystkim jest np w piłce noznej 80% talent a 20 ciezka praca... ma krystyne ciezką praca ludzie sie bogaca ... niby te 20 to malo ale jednak duzooo trzeba wlozyc poswiecenia z tym wszystkim.... aaa i jeszcze jedno jak zaczniesz fajnie zarabiac nie zmieniaj postanowien np jak postawiles sobie ze chce dziennie zarobic 200 zł to nawet jak zarobic 2-3 kola to nie zminiaj myslenia bo w miare jedzenia apetyt rosnie a co za tym idzie szybsze straty i wyzerowane depo ... tak od siebie pozdro jak cos tam jescze mi w glowe wpadnie napisze ci : :) KOlego
A i jeszcze cos .... jak czujesz sie zmeczony odpusc forex i nie szukaj na sile pozycji to raz ... A dwa Wynagradzaj sie sam jak zarobisz np kup sobie cos , zonie dziecku , nie wiem pojedz gdzies zebyś cos z tego miał : ) Pamietaj o jednym wspomnienia sa najwaznieszje co nam pozostaje ... jak ci bd szlo szło i szło i niech idzie do konca wynagradzaj to bo jak nie daj bog kiedys przyjdzie taki dzien ze cie wyzeruje nie bd mial co wspominac i bd mówił a Mogłem ... a to juz a późno bo lata lecą Pozdro