• Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [46.112.212.*]
    Jeśli chcecie pomóc sobie i nam ( kilka osób niestety tylko do tej pory zgłosiło się ) w zmianach na lepsze w Gancie i możecie dać ewentualne pełnomocnictwo ( w przypadku gdy nie mozecie sami przyjść na wza - dane osobowe oczywiście zostawiam dla siebie i vice versa ) na kolejne walne ( być może zwołane przez nas ) to piszcie na walneganta@gmail.com

Nic nie robieniem raczej się nic nie zrobi oprócz wku.. gdy np. zaplanowaliście sobie cały dzień pod walne a tu okazuje się ze jest odwołane . Chcecie mieć szansę odzyskać zamrożone/stracone?! pieniądze w akcje to piszcie . Pomysł wyszedł gdy odwołali walne ostatnie :
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4216935&strona=1

tylko RAZEM możemy coś zrobić !
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~detektyw [31.61.138.*]
    co możecie zrobić RAZEM bez dostępu do wytransferowanych na cypr (luksemburga) setek MILIONÓW ? jaki masz pomysł? poprosić antków, żeby je spróbowali odszukać?
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [46.112.212.*]
    Dnia 2015-11-04 o godz. 23:05 ~detektyw napisał(a):
    > co możecie zrobić RAZEM bez dostępu do wytransferowanych na cypr (luksemburga) setek MILIONÓW ? jaki masz pomysł? poprosić antków, żeby je spróbowali odszukać?

===========================================================================================

można np zagłosować grupami i dać naszego człowieka do rady nadzorczej jako pierwszy krok chociażby i takie numery z walnym już nie przejdą , można również dać uchwały i zmienić zarząd ( i wtedy można już wszystko ) chyba że antki uruchomia wszystkie słupy ( nie wiem jednak czy mają ich tak duzo skoro to walne odwołali ? )

• Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [46.112.212.*]
    ps: zawsze można się spotkać i wszystko uzgodnić , wymienic się ze wszystkimi telefonami gdyby ktoś ( mi lub komuś innemu nie zaufał ) , bezczynność naprawdę nic nie da - trzeba coś robic a nie tylko liczyć na Gant-reaktywację co też wcale oczywiście nie jest niemożliwe
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~hans [31.61.138.*]
    a jaką mamy mieć pewność, że ty nie człowiek antków albo nie daj boże młotkowego ???
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [46.112.198.*]
    Dnia 2015-11-05 o godz. 09:21 ~hans napisał(a):
    > a jaką mamy mieć pewność, że ty nie człowiek antków albo nie daj boże młotkowego ???

====================================================================================

no widzisz , bedziesz musiał zaufać

ps: co do „młotkowego” to nie zdziwiłbym się gdyby należał on do kółeczka ( film z młotkiem i inne działania to lipa/teatrzyk )

• Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~tobi [83.14.118.*]
    Jestem za, lecz tylko pod jednym warunkiem, że człowieka do RN wybierać będziemy poprzez głosowanie, a zgłaszać może każdy co ma przynajmniej 1% akcji. Dysponuję około 800 tys. akcji.
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~bezstronym [31.61.138.*]
    mogę brać udział w głosowaniu, ale każdy biorący udział w głosowaniu i kandydat do RN musi wykazać (życiorys z udokumentowanymi faktami itp),że nie ma nic wspólnego z antkami i radaczyńskimi... inaczej wpuścimy kreta i się sfrajerujemy
    Dnia 2015-11-05 o godz. 15:43 ~bezstronym napisał(a):
    > mogę brać udział w głosowaniu, ale każdy biorący udział w głosowaniu i kandydat do RN musi wykazać (życiorys z udokumentowanymi faktami itp),że nie ma nic wspólnego z antkami i radaczyńskimi... inaczej wpuścimy kreta i się sfrajerujemy

==========================================================================================

to nie CBŚ ( życiorys ? ) , każdy generalnie gdzieś pracuje i ma własną firmę ( z tego co widzę po zgłoszeniach ) także wystarczy że po krs/google sobie sprawdzimy . Taka metoda działa w 99% - do tej pory jak przegladałem monitor sądowy to ludzie z kółeczka przewijali się w google w spółkach ganta i kawczyńskich

Dnia 2015-11-05 o godz. 15:23 ~tobi napisał(a):
    > Jestem za, lecz tylko pod jednym warunkiem, że człowieka do RN wybierać będziemy poprzez głosowanie, a zgłaszać może każdy co ma przynajmniej 1% akcji. Dysponuję około 800 tys. akcji.

===============================================================================================

Jestem również za , ten 1% też ma sens jeśli chodzi o zgłoszenia do RN

• Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~Tomasz [192.157.11.*]
    Dysponuję wolumenem 100 tys. sztuk jeśli to coś doda.

• Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [31.1.45.*]
    Dnia 2015-12-17 o godz. 13:45 ~Tomasz napisał(a):
    > Dysponuję wolumenem 100 tys. sztuk jeśli to coś doda.
    >

=============================================================================

To nie jest mało , podeślij mail - co by był kontakt jakiś
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~lukas [81.26.28.*]
    ja mam 123 000 szt.
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~mromek [89.74.207.*]
    ja mam 20000
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~wroclove [46.169.72.*]
    Dnia 2015-12-17 o godz. 15:03 ~mromek napisał(a):
    > ja mam 20000
    ================================================================

Piszcie wszyscy ze zgłoszeniami na maila: walneganta@gmail.com

nie tutaj , co by był kontakt gdy trzeba będzie się spotkać etc lub wysłać pełnomocnictwo
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~mirek [79.187.228.*]
    Ile akcji trzeba mieć aby wziąć udział w walnym ?
  • Re: Informacja do mniejszych akcjonariuszy Autor: ~akcja [90.156.106.*]
    Cala jedna akcje.
[x]
GANT 0,00% 0,07 2015-05-22 15:29:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.