Jeśli chcecie pomóc sobie i nam ( kilka osób niestety tylko do tej pory zgłosiło się ) w zmianach na lepsze w Gancie i możecie dać ewentualne pełnomocnictwo ( w przypadku gdy nie mozecie sami przyjść na wza - dane osobowe oczywiście zostawiam dla siebie i vice versa ) na kolejne walne ( być może zwołane przez nas ) to piszcie na walneganta@gmail.com
Nic nie robieniem raczej się nic nie zrobi oprócz wku.. gdy np. zaplanowaliście sobie cały dzień pod walne a tu okazuje się ze jest odwołane . Chcecie mieć szansę odzyskać zamrożone/stracone?! pieniądze w akcje to piszcie . Pomysł wyszedł gdy odwołali walne ostatnie : https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4216935&strona=1
co możecie zrobić RAZEM bez dostępu do wytransferowanych na cypr (luksemburga) setek MILIONÓW ? jaki masz pomysł? poprosić antków, żeby je spróbowali odszukać?
Dnia 2015-11-04 o godz. 23:05 ~detektyw napisał(a): > co możecie zrobić RAZEM bez dostępu do wytransferowanych na cypr (luksemburga) setek MILIONÓW ? jaki masz pomysł? poprosić antków, żeby je spróbowali odszukać?
można np zagłosować grupami i dać naszego człowieka do rady nadzorczej jako pierwszy krok chociażby i takie numery z walnym już nie przejdą , można również dać uchwały i zmienić zarząd ( i wtedy można już wszystko ) chyba że antki uruchomia wszystkie słupy ( nie wiem jednak czy mają ich tak duzo skoro to walne odwołali ? )
ps: zawsze można się spotkać i wszystko uzgodnić , wymienic się ze wszystkimi telefonami gdyby ktoś ( mi lub komuś innemu nie zaufał ) , bezczynność naprawdę nic nie da - trzeba coś robic a nie tylko liczyć na Gant-reaktywację co też wcale oczywiście nie jest niemożliwe
Jestem za, lecz tylko pod jednym warunkiem, że człowieka do RN wybierać będziemy poprzez głosowanie, a zgłaszać może każdy co ma przynajmniej 1% akcji. Dysponuję około 800 tys. akcji.
mogę brać udział w głosowaniu, ale każdy biorący udział w głosowaniu i kandydat do RN musi wykazać (życiorys z udokumentowanymi faktami itp),że nie ma nic wspólnego z antkami i radaczyńskimi... inaczej wpuścimy kreta i się sfrajerujemy
Dnia 2015-11-05 o godz. 15:43 ~bezstronym napisał(a): > mogę brać udział w głosowaniu, ale każdy biorący udział w głosowaniu i kandydat do RN musi wykazać (życiorys z udokumentowanymi faktami itp),że nie ma nic wspólnego z antkami i radaczyńskimi... inaczej wpuścimy kreta i się sfrajerujemy
to nie CBŚ ( życiorys ? ) , każdy generalnie gdzieś pracuje i ma własną firmę ( z tego co widzę po zgłoszeniach ) także wystarczy że po krs/google sobie sprawdzimy . Taka metoda działa w 99% - do tej pory jak przegladałem monitor sądowy to ludzie z kółeczka przewijali się w google w spółkach ganta i kawczyńskich
Dnia 2015-11-05 o godz. 15:23 ~tobi napisał(a): > Jestem za, lecz tylko pod jednym warunkiem, że człowieka do RN wybierać będziemy poprzez głosowanie, a zgłaszać może każdy co ma przynajmniej 1% akcji. Dysponuję około 800 tys. akcji.