jesteś aż tak żałosny, że nawet nie potrafisz pisac pod wlasnym nickiem? słabe to podszywanie się pode mnie, IP nie oszukasz chciales ograć system, a to system ograł ciebie, sorry koleś - nie udało ci się :)
prawdziwa lilka owszem - zrobiła przesiadkę ale nie na Imagis tylko w Jujuba Apanet też dał mi nieźle zarobić w ostatnich dniach
pozdrawiam całą ekipę podszywaczy :* do sklikania na jakieś innej spółce
Dnia 2015-11-05 o godz. 20:25 ~lilka napisał(a): > jesteś aż tak żałosny, że nawet nie potrafisz pisac pod wlasnym nickiem? > słabe to podszywanie się pode mnie, IP nie oszukasz > chciales ograć system, a to system ograł ciebie, sorry koleś - nie udało ci się :) > > prawdziwa lilka owszem - zrobiła przesiadkę > ale nie na Imagis tylko w Jujuba > Apanet też dał mi nieźle zarobić w ostatnich dniach > > pozdrawiam całą ekipę podszywaczy :* > do sklikania na jakieś innej spółce
chcialbym zaznaczyc ze to jest forum spolki BIOMAX ,rozumiem ze sie chwalisz zarobkiem na innych spolkach szkoda tylko ze po czasie>ps a czemu sie nie pochwalisz zarobkiem z BIOMAXA no oczywiscie wskaznikiem AD ktort to juz od roku caly czas u ciebie daje sygnal:)))))lilka osmieszylas sie tu tylko nie umiesz sie przyznac