Możecie napisać kiedy WZA bo czasu mało? Jak wza w przyszłym tygodniu się nie odbędzie to koniec, niewiele dni zostało. 5% jest są i co dalej jak to załatwi mayamak, napisz?
Przecież to jest jasne że jest za puźno na wza, kiedy je zwoła kiedy się odbędzie, braknie na to czasu. Zostało 6 dni roboczych na zrobienie wza czyli nierealne. Normalnie na prośbę akcjonariuszy ogłasza się zwołanie wza na 18 dni przed. Nawet gdyb załatwił przyspiszony termin to nie zdąży, sytuacja jest niestety jasna, spółka leci z gpw i nie da rady tego już zatrzymać.
Takie coś trzeba było dużo wcześniej organizować, pisali nawet na forum że potem będzie za późno to było głupie docinanie.
Bez wstrzymania wyrzucenia z gpw sprawa jest oczywista, braknie czasu na wza i żadne sii tu nie pomogą.
I jak zwykle spaślk wyszedł cało z tej opresji,założy inną spółkę i zacznie bajkę od nowa a gpw na to pozwala i wywala spółkę na niekorzyść akcjonariuszy zamiast lepić kary i je ściągać.
Usunięcia z notowań raczej nie da się uniknąć, ale przecież nie ma to niczego wspólnego ze zwołaniem WZA i dobraniem się do tyłka spaślakowi razem z ekipą z Rady Nadzorczej w tym tego kolesia, który na tej spółce kiedyś już zbierał pełnomocnictwa.
Dnia 2015-11-06 o godz. 19:42 jacekszp13 napisał(a): > pieniądze lubią ciszę, mayamak nie gada tylko działa i to wystatczy
Weż nie rób z ludzi idiotów, tu jest koniec murowany, ten twój mayamak jak by coś zdziałał to by pierwszy pisał na forum. A może wydymał ludzi z ostatnich akcji jako słup grubego.
NGS LECI 16 Z GPA I CI CO MAJĄ AKCJE STRACILI WSZYSTKO, CZYLI MAJĄ ZERO.
Gruby powinien beknąć za dymanie ludzi a oni jeszcze wierzą na kilka dni jak wszystko jasne że coś z tego będzie, jest koniec.
GRUBASIE NAWET NIE DAŁEŚ POGRAĆ LUDZIĄ PO UPADŁOŚCI,DOISZ ICH DO SAMEGO KOŃCA.
A mayamak to twój pupil co zbiera akcje od reszty? Słup.
Jakue są dane personalne mayamak , człowieka któremu powierzacie akcje?
18 już będzie po spółce, grubas wygrał niestety. Nie ma szans na odwieszenie notowań żadnych. Taka akcja może by miała powodzenie 2,3m-ce temu ale na kilka dni przed wywaleniem nic to nie da. Karać powinni surowo takie sółki a nie wywalać od razu, jeszcze im ułatwiają.
Wniosek jest tylko jeden ten gruby knur wyd,,mał nasz wszystkich bez mydła jak leci panowie.Na forum było pełno krzykaczy ,że gruby zbiera śmiać mi sie z tego chce ,a nie jest mi naprawdę do śmiechu jaki gruby??? Utopiłem 15koła brawo kolejny raz na gpw wtopa na nw wałku amen :(
Czyli co, nikt mi nie napisze do kogo zwrócić mam się z swoim pakietem, ludzie proste pytanie a tu jakieś skamlanie ? Mam rozumieć że ta cała akcja, zbieranie 5% to wałek , jest tu ktoś obeznany q tym temacie albo sami maruderzy?
Czyli nie ma żadnej akcji a to o czym pisaliście to był blef z tym 5%?
Pytam jeszcze raz kto to organizuje, jakiś namiar czy to było wyłudzenie głosów od reszty? Tyle osób się zgłaszało a teraz milczyci, czy zostaliście oszukani z tym porozumieniem?
tak jak już pisałem wczesniej maymak to człowiek od majki, dobrze zorganizował ta akcję , nazbierał od ludzi informacji kto ile m akcji oraz prawdopodobnie uzyskał możliwość dysponownia ich głosami teraz mjka poprzez tego słupka może sobie uchwalić co chce nie ponosząc odpowiedzialności ponieważ drobni akcjonariusze dali mamakowi pozwolenie na dysponowanie ich głosami ci co udostepnili mu możliwość dysponowania głosami to istni debile, gość zgłasza sie na forum , nie wiadomo kto to jest i co chce zrobić bo do końca nie napisał jaki ma plan, a naiwni ludzie oddają mu prawa głosu to tylko w naszym kraju takie coś możliwe no i zobaczcie teraz gdzie jest wasz maymak, nawet mu sie nie chce dalej ściemniać na forum bo pewnie ma już ponad 5% i może za was decydować
Te "inwestor", a może "grześ" lub "utopiny" lub GRUBY coś tam. O co Ci chodzi, że tak warujesz na tym forum? Czego pilnujesz - sprawa ponoć zamknięta, więc w czym problem? Plujesz i ślinisz się jak wściekły pies - NIEŁADNIE!