Chyba, to ktoś "ostro" tutaj gra w DT kupił i już wystawia kilka % wyżej :) Za dwa tygodnie wyniki, w zasadzie powinien niedługo być ruch na papierze, na razie to widać zabawę.
Jeszcze jedno spostrzeżenie, zauważcie zlecenia na S pochodzą maksymalnie od dwóch osób, karnet gdyby ich nie liczyć całkowicie pusty po prawej :))) Jestem ciekaw tylko jednego, w którym momencie będzie prawdziwa podaż, bo obecnie kurs jest mocno sterowany przy bierności pozostałych akcjonariuszy.
Dnia 2015-11-05 o godz. 16:51 ~tik napisał(a): > Jeszcze jedno spostrzeżenie, zauważcie zlecenia na S pochodzą maksymalnie od dwóch osób, karnet gdyby ich nie liczyć całkowicie pusty po prawej :))) > Jestem ciekaw tylko jednego, w którym momencie będzie prawdziwa podaż, bo obecnie kurs jest mocno sterowany przy bierności pozostałych akcjonariuszy.
To co obserwowałem od debiutu, większość FF jest w rękach kilku graczy, więc nie dziwcie się, że wygląda to na bierność akcjonariuszy. Debiut w okolicach 5pln, nie licząc tego, że spółka co kwartał notuje zyski, i od dwóch lat dzieli się nimi. w mojej ocenie raport za III kw. 2015 będzie bardzo udany.
No i ładna niespodzianka po przyjściu z pracy! A to dopiero początek :-) Można jeszcze wskoczyć, , , , , Ostatnia okazja na tanie zakupy bo od poniedziałku widłowy może zablokować i zleci się ulica :-)
Dnia 2015-11-05 o godz. 21:09 ~plekus napisał(a): > No i ładna niespodzianka po przyjściu z pracy! A to dopiero początek :-) Można jeszcze wskoczyć, , , , , > Ostatnia okazja na tanie zakupy bo od poniedziałku widłowy może zablokować i zleci się ulica :-)
To, że będzie dobry kwartał, niekoniecznie oznacza wielki wzrost kursu (ja się tego nie spodziewam)
nie do końca, płacą obecnie 5 groszy dywidendy ale jak zysk skoczy do 1 zł. na akcję i dywidendy będzie z 50 groni to na pewno spółka zostanie zauważona! kapitalizacja śmiesznie niska.