• START! Autor: ~plekus [81.30.137.*]
    Chyba zaczynamy, przewiduję duże wybicie przed wynikami, zapowiadają się rekordowe!

• Re: START! Autor: ~bankier [83.14.67.*]
    plekus cicho! Papier lubi ciszę ,,,,,, Nie potrzebni nam są krzykacze, niech się zlecą jak akcje będą hulać po 10 zł. :-)
  • Re: START! Autor: ~tik [77.65.84.*]
    Chyba, to ktoś "ostro" tutaj gra w DT
    kupił i już wystawia kilka % wyżej :)
    Za dwa tygodnie wyniki, w zasadzie powinien niedługo być ruch na papierze, na razie to widać zabawę.
  • Re: START! Autor: ~tik [77.65.84.*]
    Jeszcze jedno spostrzeżenie, zauważcie zlecenia na S pochodzą maksymalnie od dwóch osób, karnet gdyby ich nie liczyć całkowicie pusty po prawej :)))
    Jestem ciekaw tylko jednego, w którym momencie będzie prawdziwa podaż, bo obecnie kurs jest mocno sterowany przy bierności pozostałych akcjonariuszy.
  • Re: START! Autor: ~bankier [83.14.67.*]
    piękna sesja, wręcz książkowa! Wykres powoli się ładnie maluje. Obroty jak na taką spółkę też , wyraźny sygnał kupna!
  • Re: START! Autor: ~ściana [94.254.147.*]
    Dnia 2015-11-05 o godz. 16:51 ~tik napisał(a):
    > Jeszcze jedno spostrzeżenie, zauważcie zlecenia na S pochodzą maksymalnie od dwóch osób, karnet gdyby ich nie liczyć całkowicie pusty po prawej :)))
    > Jestem ciekaw tylko jednego, w którym momencie będzie prawdziwa podaż, bo obecnie kurs jest mocno sterowany przy bierności pozostałych akcjonariuszy.

To co obserwowałem od debiutu, większość FF jest w rękach kilku graczy, więc nie dziwcie się, że wygląda to na bierność akcjonariuszy. Debiut w okolicach 5pln, nie licząc tego, że spółka co kwartał notuje zyski, i od dwóch lat dzieli się nimi. w mojej ocenie raport za III kw. 2015 będzie bardzo udany.
  • Re: START! Autor: ~plekus [109.196.52.*]
    No i ładna niespodzianka po przyjściu z pracy! A to dopiero początek :-) Można jeszcze wskoczyć, , , , ,
    Ostatnia okazja na tanie zakupy bo od poniedziałku widłowy może zablokować i zleci się ulica :-)
  • Re: START! Autor: ~ściana [94.254.198.*]
    Dnia 2015-11-05 o godz. 21:09 ~plekus napisał(a):
    > No i ładna niespodzianka po przyjściu z pracy! A to dopiero początek :-) Można jeszcze wskoczyć, , , , ,
    > Ostatnia okazja na tanie zakupy bo od poniedziałku widłowy może zablokować i zleci się ulica :-)

To, że będzie dobry kwartał, niekoniecznie oznacza wielki wzrost kursu (ja się tego nie spodziewam)
  • Re: START! Autor: ~plekus [81.30.137.*]
    chyba kolego się mylisz! są kontrakty, będą wyniki!
  • Re: START! Autor: ~ściana [94.254.198.*]
    od wielu kwartałów są kontrakty i są dobre wyniki. A ponieważ akcje są u kilku osób kurs idzie swoją drogą (nie adekwatną do kondycji spółki)
  • Re: START! Autor: ~plekus [81.30.137.*]
    nie do końca, płacą obecnie 5 groszy dywidendy
    ale jak zysk skoczy do 1 zł. na akcję i dywidendy będzie z 50 groni
    to na pewno spółka zostanie zauważona!
    kapitalizacja śmiesznie niska.
[x]
TERMOEXP -2,91% 20,00 2025-09-17 13:59:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.