tak daliście się we znaki preziowi swoją histerią, donosami i robieniem ogólnego chlewu że prezio was psychicznie będzie wykańczał tak długo jak to możliwe, taka ot mała zemsta
a co to przedszkole czy gpw? ty to na powaznie piszesz? spółka bez skazy tylko wredny akcjonariat chce jakiegoś raportu i robi chlew:) no i gięłda śmie zawieszać takie cudo...
A mi tu coś śmierci tym przejęciem... stąd może kombinują i prościej przejąć gdy papier wyrzucony z giełdy niż gdy jest notowany... echh... ciężko zrozumieć tu jakąkolwiek strategię... ;/ Poza tym dalej są osoby, które mają obligacje... narazie z terminu skorzystała tylko jedna osoba... podpisali akcje kupna NDELa...również w zamian za akcje... po co akcje gdy nie są notowane... Wątpię w utratę kasy... albo przejmą nas poza giełdą i będziemy notowani od przyszłego roku w pierwszym kwartale ( tak jak informował zarząd) albo wrócimy do normalnych notowań... Tak czy inaczej tak z akcjonariuszami się nie postępuje... zaciągnę jeszcze prywatnie języka i budujmy reprezentację na walnym... btw... w walnym może uczestniczyć każdy, nawet z jedną akcją... ;)
Jazzy może nas reprezentować:) "Dawno tu nie wchodziłem, choć akcje cały czas mam (tylko że już niewiele warte). Poczekajmy na ogłoszenie o walnym i wtedy będziemy mogli zorganizować wspólną reprezentację. Jeżeli termin walnego nie będzie kolidował z moimi innymi obowiązkami zawodowymi, to mogę się zobowiązać do reprezentowania osób, które same nie będą mogły pojawić się osobiście w Warszawie. "