• SMIECH NA SALI CZYTAĆ Autor: ~F8 [5.172.239.*]
    hehehe wział 300 tys pensji bo sobie przypomniał po 5 latach ze jako Prezes zapomniał pobierać wynagrodzenia przez te wszystkie lata.
    W raportach kasa była tylko nie na zobowiązania.
    Potrącił stacje za 1 mln bo nie płacił Unimetalowi wogóle po wybudowaniu przez 3 lata nie zapłacił podobno NIC (poczytajcie pytaia zadawane na walnym) czy to normalne kto tak długo prolonguje hehehe, potracajac zostawił po sobie 200 tys Vatu za wynagrodzenie 60 tys pit 4 uciekajac pozostawił po sobie zobowiazania.
    Długi niepłącone o Zobowiązaniach w spółce cywilnej już nie powiem ze tam to juz za nic pewnie nie płacili a komornik zajmował konta F8 za długi spolki cywilnej. Bo jako wspolnik odpowiada solidarnie. Tylko nikt o tym nie informował w żadnym komunikacie hehehe.

To sa jakieś jaja i jeszcze ten apel o pomoc.

A co ja mam powiedzieć jak kupowałem ze 3,2 bo raporty były takie podawane, szkoda tylko ze nie prawdziwe.
    Kogo ja mam prosić o pomoc, chyba tylko Antonii Macierewicz może tu pomóc.
    No ale nareszczcie PIS zrobi z tym k......... porządek, na to liczę.

Wszedł Franek zobaczył że jest wielki wał w spółce i to on reprezentuje patologie heheheh tak tak patologie poprzedniej włądzy ale czas zmian nadszedł.

Zobaczcie sami

http://www.formula8.pl/nowy/files/PO_Wyborach.pdf
  • Re: SMIECH NA SALI CZYTAĆ Autor: ~amen [83.3.25.*]
    piła kiła i mogiła
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~baca [83.30.176.*]
    Gdzie jest ABW i Prokurator i inne służby. Banda złodziei na tej bananowej. !!!!!!
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~olo [78.8.12.*]
    hehe ale jaja faktycznie maja tupet.
    To wszystko Franek wygospodarował w 2 tygodnie bycia Prezeim smiech na sali czy ci ludzie nia maja honoru!!!!

I jeszcze wypisują takie jaja, jak nisko trzeba upaść.
    Wy...chać ludzi i jeszcze mieć pretensje.

Takie żeczy tylko w PILE hehehe - każdy miał czerwone ryło - Strachy na lachy :D
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~heh [83.20.255.*]
    ale z was durnie zastanowcie sie co piszecie wpierw Wisniewscy sa ble bo dzialali na szkode spolki wyciagajac kase z firmy a teraz piszecie ze to Franek? jak tak inwestujecie jak myslicie to gratulacje, a kursik i tak wystrzeli na dziesiat zl kiedys poczekam te 5lat sobie a moze 5miesiecy
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    To Wiśniewska oskarża Franka (w sumie to nie wiadomo o co), a nie leszcze z bankiera ;)
  • Re: SMIECH NA SALI CZYTAĆ Autor: ~Marek [83.142.141.*]
    Teraz to pani Wiśniewska zasłania się PiS-em i prokuratorem, ale to mąż Wiśniewskiej oszukał akcjonariuszy spółki F8 i to on przywłaszczył sobie 1 milion złotych, nikt inny. Dla mnie tego typu listy są potwierdzeniem, że pani Wiśniewskiej pali się grunt pod nogami i robi co może by zagmatwać całą sytuację. Tak ma pani rację PiS się tym zajmie po wyborach i prokuratura, ale działaniami państwa Wiśniewskich na szkodę spółki Formula8.
  • Re: SMIECH NA SALI CZYTAĆ Autor: ~killbill [5.60.188.*]
    wygląda na to ,że Jola chce jakiś interes z BDSM otworzyć bo na manicure to nie wygląda :)
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.