Przyglądając się spółce i ruchach na niej, po analizie arkusza i wskaźników rekomenduję KUPUJ.
Jutro powinien według mojej oceny nastąpić zwrot i zmiana trendu średnioterminowego.
A co powiesz jak się emisja powiedzie i wagony tanich akcji wjadą na bocznicę celem rozładunku? Albo już nie będą mogli finansować samych swoich chybionych pomysłów z cudzej kasy i ogłoszą upadłość? Sprzedaj (głupszym od siebie)? Ja trzeciego, pozytywnego wariantu na razie nie widzę.
Dnia 2015-10-30 o godz. 10:37 ~JeRo131 napisał(a): > kowal to miałeś 4 lata na upychanie ;-) i zapomnienie o owej spółce, o której tak brzydko piszesz. Pozdrawiam
tyle, że Kowal ma rację i warto go poczytać ... sam trochę tu umoczyłem, to wiem o czym mówię
Autor: kowal2200 [178.42.86.*]2011-12-30 11:11 Ja również opuściłem pokład, niestety też trochę straciłem na tej "inwestycji" Przestrzegam w inwestowanie tego typu wynalazki, następna będzie "Tetyda"
BDW: Czy pamiętacie, że cwaniaczki z BIM mieli pomysły spieniężania nowych biznesów, takich jak firma windykacja krzak Tedyda oraz np. Nutri Pharmax czyli wielka produkcja, ale tylko na papierze z 2011 roku. Chyba KNF ich zapędy pohamował.
2011-07-04 13:17:11 zmiana Nutri Pharmax sp. z.o.o. na Nutri Pharmax SA
Zarząd BIOMAX S.A. informuje, że spółka zależna Emitenta - Nutri Pharmax Sp. z.o.o. zmieniła formę prawną na Spółkę Akcyjną. Tym samym Nutri Pharmax S.A. rozpoczęła ofertę prywatną , czego finałem będzie planowany na III / IV kwartał tego roku Debiut spółki na NewConnect, a tym samym wprowadzenie jej akcji do ASO. BIOMAX S.A. zamierza brać czynny udział w ofercie prywatnej spółki zależnej i wspierać ją w pozyskiwaniu kapitału potrzebnego na realizację założeń swojej strategii. Jednym z założeń ma być realizowany przez Nutri pharmax S.A. plan inwestycyjny BIOMAX S.A. polegający na budowie zakładu produkcyjnego w Gościcinie, na co zostanie przeznaczona część środków pozyskanych z oferty prywatnej. Nutri Pharmax S.A. to dynamicznie rozwijająca się spółka z doświadczeniem w branży spożywczej, specjalizująca się w produkcji suplementów diety i dodatków do żywności. Jej potencjał tworzą: nowoczesna technologia produkcyjna, laboratorium badawcze i najwyższe standardy jakości. Informację podano, ponieważ zarówno zmiana formy prawnej spółki zależnej Emitenta, jej przyszły Debiut na Giełdzie i pozyskanie środków z oferty prywatnej pozwoli na realizację planów strategicznych BIOMAX S. A. a co za tym idzie potencjalne przychody, które będą miały istotny wpływ na wyniki finansowe i wycenę rynkową Emitenta. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Sytemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
kowal, to jest giełda. Musisz popracować nad umiejętnością wyceny spółki a będzie dobrze. Tak jak napisałem, Biomax jest na newconnect, nie na głównym, więc żalu do nikogo nie powinieneś mieć, jedynie do samego siebie. Zastanawia mnie jedno, zawsze mnie to zastanawia na spółkach, po co jeszcze tu są inwestorzy, co sprzedali w 2011 roku?? ;-) odpowiedź jest prosta...