• Paczkomaty - expansja Autor: ~gieneklamus [80.108.10.*]
    ale robisz z siebie głupka myślisz że nikt wcześniej tego nie analizował a ty wszelkie rozumy pozjadałeś melepeto. Jakie nowe paczkomaty ta firma jest już tak zadłużona że nawet uszu im nie widać, ciągłe emisje teraz zainteresowanie było znikome in postem, on odcina wszystko co może i kapitalizuje bo kasy brak, nie ma przychodów. A dlaczego w niemczech i austri im sie nie uda bo tu są takie struktury dostarczania przesyłek nie szczególnie cieszą sie popularnośćią , czy nie lepiej 2 euro więcej zapłacic i firma dzwoni do ciebie kiedy najlepiej dostarczyć przesyłkę abys był w domu i sobie odbierasz a nie uganiasz sie po mieście w śniegu i błocie za paczkomatami, może masz duzo czasu bo nie pracujesz ale mnie jak większości sie nie chce , ale oczywiście taka usługę juz mamy na pocztach możesz sobie tam odebrac przesyłki w takich samych paczkomatach jak ma integer możesz też odesłac kiedy chcesz bo są do tego automaty 24h na dobe 7dni w tygodniu. A swoją drogą Brazylia i paczkomaty, byłeś kiedys w Brazyli czy Meksyku tam tunel pod ziemia wykopią aby je okraść więc powodzenia im życze bo będzie wesoło.
  • @gunio77 Re: Paczkomaty - expansja Autor: ~Raven [167.114.119.*]
    To odpowiedź do  gunio77, bo w jego wątku nie można nic napisać nie rejestrując się.
    Zapytaj Brzoski skąd taki kuriozalny pomysł żeby ekspansję robić w Kanadzie. Skąd im taki pomysł do głowy przyszedł aby w kraju, który ma powierzchnię wielkości USA, a liczbę ludności mniejszą od Polski stawiać paczkomaty. Logika sie kłania, a raczej jej brak. Koszty takiego przedsięwzięcia są ogromne, a paczkomaty stoją puste.
    Chyba wiesz doskonale, że w I kwartale tego roku po kilku latach obecności w priorytetowej dla nich Wielkiej Brytanii mieli paczkomaty wypełnione w 4%!
    Dlaczego nie Niemcy - bo nie mają żadnych szans z Deutsche Post DHL.
    Pytasz ile kasy trzeba wydać? Oj Integer potrafi wydać każdą kasę - jak Spółka Skarbu Państwa. Nie wiesz, że dołożenie modułu chłodzącego do paczkomatu i stworzenie lodówkomatu według Integera kosztuje ponad 25 mln ;)?
    To taka zabawa za cudze (akcjonariuszy, unijne i nasze (NCBiR) pieniądze. Gdyby to były tylko ich pieniądze, to nikt by nie miał pretensji, mogą bawić się ile się da. Ale jeśli sięgają po pieniądze z giełdy to powinni zadbać o akcjonariuszy, ale jak większość spółek mają tych akcjonariuszy w nosie.
  • Re: @gunio77 Re: Paczkomaty - expansja Autor: ~gunio77 [89.76.37.*]
    Akurat miałem okazję go poznać i to bardzo dawno temu.
  • Re: @gunio77 Re: Paczkomaty - expansja Autor: ~Mir [103.10.197.*]
    Skoro go znasz, to go zapytaj. Po co pytasz na forum.
  • Re: Paczkomaty - expansja Autor: ~gunio77 [89.76.37.*]
    Mimo wszystko liczyłem na merytoryczne i bezobciachowe wypowiedzi - niestety się przeliczyłem.
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.