Jeśli piszą, że zabezpieczone, to znaczy, że zabezpieczone. Ktoś się musiał pod tym podpisać i, skoro to zrobił, musi być pewny swego.
Czym zabezpieczone? Nie wiem, ale to do sprawdzenia. Ostatnie ruchy na papierze wskazują, że spółka nie chce się wynosić z GPW, więc liczę, że będzie co raz lepiej.
8 kwietnia zapoczątkował wysypkę za 1 grosz, zszedł poniżej 5% na NWZA, więc resztę sukcesywnie podsypuje, a ma tego jeszcze 8 milionów papieru. Skoro on się wypróżnia to już raczej ciekawie nie jest w spółce.
Dnia 2016-04-20 o godz. 11:26 ~Leszek napisał(a): > Dnia 2016-04-20 o godz. 11:21 ~dystrybutor napisał(a): > > napxxx z ukryciaka po 1 ! > > Dnia 2016-04-20 o godz. 11:21 ~dystrybutor napisał(a): > > napxxx z ukryciaka po 1 ! > > przecież 8 baniek nie wystawi na widoku, bo nikt by tego nie ruszył, a tak leszcz zasysa od głównego akcjonariusza...nieświadomy ile tego jest.
Mocny papier poszło ponad 3mln papiera. A taki KGHM ma jedynie 800tys. Na drugim fixie pewnie kolejne 3mln, reszta misiów się przestraszy i jutro po 3 grosze.
Dnia 2016-04-20 o godz. 13:23 ~aflo napisał(a): > Mocny papier poszło ponad 3mln papiera. A taki KGHM ma jedynie 800tys. Na drugim fixie pewnie kolejne 3mln, reszta misiów się przestraszy i jutro po 3 grosze.
Ty tak na poważnie porównujesz wolumen kghm-u i tego czegoś ? A obroty to wiesz co to ?
Po ile wisisz na haku, że swoimi oczami wyobraźni widzisz 3 gr ? :D
Mam tego towaru aktualnie za 600PLN. A beznadzieja jest tu taka, że tylko pożartować na forum można. Przy poprzedniej emisji obligacji za 500000 też pamiętam był wystrzał wolumenu. Pewnie teraz będzie się kisić ale na bank sprzedam po 3gronie.
Dnia 2016-04-21 o godz. 10:07 ~dystrybutor napisał(a): > Dnia 2016-04-20 o godz. 15:52 ~Leszek napisał(a): > > Kto uważnie mój post poczytał, to na śmietnik się nie wrypał ;) > > Leszek a co sądzisz gdyby te obligi ktoś łyknął ? >
Gdyby je ktoś chciał kupić to Paweł by akcjami nie sypał, a gdyby nawet by uzyskali 400k pln...
rozwala mnie ten post jaki to inwestor powazny to tylko 50tys. zł te 5mil.akcji. Problemem tutaj to są inwestorzy ja mam blu jakieś 1mil. i szczerze mnie to wali czy to zbankrutuje czy nie .Kupuje takie perelki spekulacyjnie i tyle w temacie .Tutaj az sie prosi o spekule malo towaru duzo do ...
Dnia 2016-04-22 o godz. 10:48 ~dystrybutor napisał(a): > Dnia 2016-04-21 o godz. 23:04 ~rower napisał(a): > > Jacy inwestorzy taka spółka ! > > Czytam wasze wypociny i niestety nic dodać nic ująć . > > > > Napisz co sądzisz.
Dnia 2016-04-22 o godz. 11:03 ~dystrybutor napisał(a): > Dnia 2016-04-22 o godz. 10:48 ~dystrybutor napisał(a): > > Dnia 2016-04-21 o godz. 23:04 ~rower napisał(a): > > > Jacy inwestorzy taka spółka ! > > > Czytam wasze wypociny i niestety nic dodać nic ująć . > > > > > > > Napisz co sądzisz. > > To napisze co ja myśle.
Rower czekam na to co masz do opowiedzenia na temat obecnej sytuacji.
Dnia 2016-04-28 o godz. 12:04 ~Ciekawski napisał(a): > Jedynie wtedy jest szansa że coś się zacznie dziać
Pewnie masz racje. Tylko już dogadane. No jajca jak berety. To EEI wylatuje z giełdy bo nie mieli pare złoty likwidacje a tam kolejka po 1 gr. na K hehehe cuda wianki - banan
podobno jest jakaś nieruchomość w Brzegu D, która jest zastawem za obligi , i po nie spłaceniu chcą ja przejąć stad tylko on i ona sa obligatariuszami... PRAWDA CZY NIE???
Oj ty powinieneś się nazywać źle poinformowany, tam jest lokal użytkowy gdzie Pani Krysia z wąsem w butach ortopedycznych wraz z dwoma koleżankami świadczy usługi księgowe tzn. wklepuje do kompa faktury... i robi podsumowanie! OT cały core biznes blutaxa.... śmiechu warte, żeby takie coś wpuścić na giełdę