do fedu maja czas i czy to koniec czy poczatek pozyjemy zobaczymy na razie mozna mowic ze juz im starczy jak rusza choc 38 fb ostatniej falki a to 3,8533 a to daleko dzis bo 3 grosze wisi to prawie 1punkt na edku wzrostu
juz kiedys pisalam, ze wg mnie wzrosty usdpln max 3.92, jak zrobia 3.95 to bede zdziwiona no chyba ze fed w srode pogra edkiem mocno w dol (stopki co malo prawdopodobne) - wtedy nie zdziwi mnie nawet jak polecimy na 4.24 - oczywiscie nie od razu :)
dla mnie w zasadzie to juz tylko granie krociutko czyli moga juz spadac bylo podbicie prawie 20 groszy to i tak lepiej niz przewidywalem na obecnej falce wiadomo sroda walna w ktoras strone bo juz widac wyrazne sciskanie i gre na czas dzis 3,88 i to oporek na jutro pukna to bedzie nowy zejda pod ostatnia falke wlaczamy kontrolke i gre na krotko tez dobranoc
zapewne zafiksowałeś się, że wybór twojej ulubionej partii PIS to lepiej dla kraju i umocni PLN.... nie patrz na inwestycje ze względu na twoje preferencje
Nie jestem stronnikiem tej partii. I zakładałem ze ppln osłabi się. tym bardziej ze zapowiadali atak na złotówkę. sądze też że reakcja na brak obniżki stóp przez Fed usadzi dolara. Za wybór wiewiększości
Polaków zaś nie odpowiadam