• Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~peter [85.193.249.*]
    ps. zobaczymy 4 zł ale chyba za kilka lat. co jakis czas dodatkowe akcje itd. porazka !!!
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~Ced [82.177.111.*]
    barany dostaly za darmo akcje, maja gdzies kurs spolki i realizują zyski. 12 m akcji w rynek pojdzie w krótkim czasie. Popaprancy... tak się koncza programy motywacyjne z akcjami.
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~peter [85.193.249.*]
    nie pozostaje nic innego jak sprzedac ten smieszny papier !!!
    taki cyrk i to przed wynikami , smiechu warte !!!!!!!
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~republika [91.231.247.*]
    Zabawa w przerzucanie paczek z jednej kieszeni do drugiej trwa w najlepsze , komuś zależy na wykazaniu niby dużych obrotów - tak sie robi aby nasilić kerunek kursu , to już druga sesja spadkowa z takimi zabawami paczkami - komuś zależy na niższym kursie zwłaszcza że obrót od dłuższego czasu jest mały ( nie licząc paczek).........
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~peter [85.193.249.*]
    Zamierzasz trzymac akcje w portfelu??? i co z akcjami z programu motywacyjnego???? to przeciez az 12 mln papierow
    oczywiście że trzymam , dzis nawet dokupiłem mały pakiecik , nie obawiam sie o akcje motywacyjne
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~inwes [83.12.110.*]
    Panowie nie panikujcie , wyniki będą dobre a duon został wytypowany do 12 perełek na 2016 r.
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~Marcin [77.112.85.*]
    Czy uważasz, że publiczne obrażanie jest właściwą formą dyskusji. Dla Twojej wiedzy, jestem tym "popaprańcem", który bierze udział w PM. Jesteś w wielkim błędzie, jeśli myślisz, że wszyscy wszystko wywalają, bo tanio dostali. My wierzymy w to co robimy i puszczenie akcji przy obecnym kursie to tylko strata, której się nie odrobi.
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~Zibi [94.240.34.*]
    Jestes tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę.
  • Re: Co tu sie dzis dzieje z kursem???? Autor: ~bodzio [83.12.110.*]
    spokojnie Panowie , nie dajcie się sprowokować tej manipulacji kursem , niech próbuja zbijać to wszystko się wykupi i będzie głos na WZA.
    DM BOŚ na najbilższe tygodnie poleca miedzy innymi spółke DUON , jakoś mnie to nie dziwi , za tym stoi : mocne fundamenty spółki , bardzo dobre prognozy a na szerokim 4 Q czyli rajd św. mikołaja, windows dressing, dalsze luzowanie polItyki pięniężnej przez EBC a nawet zapowiedzi jej przedłużenia , oddalanie sie wzrostów stopy procentowej w US przez FED, zdyskontowanie spowolnienia gospodarki chińskiej , lepsze dane PMI z gospodarek europejskich ( dzisiejsze dane ) oraz lepsze dane z polskiej gospodarki na słość tym co wieszczą ruiny w polsce ..........
  • ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    jak was czytam tutaj, te wasze jęki i ze kurs nie taki, ze zle sie zarzadza bo daje akcje po 1zl, to mi sie slabo robi :D
    skoro tutaj jak peter napisal taka porazka :D to sprzedajcie papier i idzcie na bardziej perspektywiczne spolki :D:D:D:D

ale ciezko bedzie cos lepszego znalesc, spolka w MEGA SILNYM dlugoterminowym trendzie wzrostowym od 2012 roku :D rosnie elegancko i rok po roku slucham i widze jak narzekaja i porazka nazywaja DUO :D gdy trwa korekta, gdy nie rosnie, nerwy wam puszczaja, oddajecie w dolku (jak moj znajomy stad ktory kupowal po 1,8 i oddal po 1,7 :D tuz tuz tuz przed wielkim BUUUUM na 2,4 ktore bylo, namawialem zeby nie oddawal, oddal do dzis zaluje) pozniej plakali wszyscy jak byla korekta w okolicahc 2zl a teraz z 3,8 zjechalo do 3 i znowu armia jęczycieli :D heheheh
    oddajcie oddajcie :D
    a ja sobie nie oddam :D bo TAKIEJ spolki na GPW ktora mi daje pewnosc ze nie strace i od 2012 roku z 80gr dojechalem na niej do 3,8 i niedlugo przekrocze 4zl :D nie znam drugiej ;)

jeszcze z 2-3 lata i z samych dywidend zwroci mi sie koszt zakupu akcji a wtedy, czysciutki pachnacy zysk ;)

a teraz dla tych co jęczą i narzekają, niech spojrzą na ten wykres
    http://stooq.pl/q/?s=duo&c=3y&t=c&a=lg&b=1
    i się walną w swoje puste łby, a jak to nie pomoże i nic się nie zaświeci :D niech oddaja akcje i idą gdzie indziej ;)

• Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~kris [37.47.44.*]
    W pełni się z Tobą zgadam ale nie każdy chce tyle czekać. Dla części osób choryzont inwestycyjny jest znacznie krótszy, kupić, potrzymać miesiąc dwa i zrealizować zysk i skorzystać z zarobionych pieniędzy.
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~bumbum [93.11.167.*]
    Takie zachowania niecierpliwych naszywasz inwestycją? Bez żartów.
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~kris [37.47.4.*]
    Jeżeli taką ma ktoś strategię to dlaczego nie ? Korzystałem z takiej kilka razy z powodzeniem, ale i zostałem " inwestorem długoterminowym " na jednych akcjach :)
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~pet [85.193.249.*]
    No i znow kiszenie akcji ... obrotow nie ma a z kazda sesja kurs nizej i nizej . czy ktos widzi szanse na na zmiane???
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~heh [78.11.142.*]
    Szansa jest w okolicach 2 zł.
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~pet [85.193.249.*]
    i co to znow za spadki???? czy to kiedykolwiek odbije w innym kierunku???
  • Re: ja was czasem sluchac nie mogę :D Autor: ~piotw123 [89.72.129.*]
    Proszę zobaczyć jak zachowywały się akcję Duonu w okresie Październik 2013 - styczeń 2014 i analogicznie Październik 2014 -Styczeń 2015..będzie się kisić do marca.
    Jak w marcu nie pokażą dobrych wyników wtedy trzeba będzie się martwić...
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.