Spoleczka jest stabilna i bezpieczna i przynosi zyski, wiadomo nie zawsze bedzie różowo.
"Instal Kraków S.A. jest stabilną Spółką przynoszącą corocznie od wielu lat zysk netto..." "Pomimo osiągnięcia niższego wyniku Spółka jest dochodowa i bezpieczna."
.....to samo mówili przed odpisami za IV kwartal 2014 , pytałm początkiem roku czyli wiedzieli co nabroili , kłamczuchy jak nie wiem , straciłem przez nich kupę forsy
Dnia 2015-10-21 o godz. 18:51 ~sd napisał(a): > .....to samo mówili przed odpisami za IV kwartal 2014 , pytałm początkiem roku czyli wiedzieli co nabroili , kłamczuchy jak nie wiem , straciłem przez nich kupę forsy
Strata jest jeżeli się sprzeda ,a tak to jest strata wirtualna tak samo jak zysk,spólka biorąc perspektywy i bardzo wysokie kompetencje jest według mnie warte grubo ponad 20zł.
Dobra spółka. Tylko prezes zarabia jak prezes największych banków w Polsce i bokami wyciąga pewnie drugie tyle. Nie ma gość interesu żeby spółka miała wyniki. Skupuje i niedługo całą spółkę będzie miał.
Dnia 2015-12-18 o godz. 19:20 ~obserwator napisał(a): > Dobra spółka. Tylko prezes zarabia jak prezes największych banków w Polsce i bokami wyciąga pewnie drugie tyle. Nie ma gość interesu żeby spółka miała wyniki. Skupuje i niedługo całą spółkę będzie miał.
Prezes jest głownym udziałowcem i jak najbardziej ma interes w tym żeby wartość spółki rosła.N amojego nosa czeka nas wezwanie,bo ta obecana cena to jest wycena bankruta,jeżeli nie teraz to kiedy?