• odpowiedz Instalu Autor: ~marcin [31.175.121.*]
    Spoleczka jest stabilna i bezpieczna i przynosi zyski, wiadomo nie zawsze bedzie różowo.

"Instal Kraków S.A. jest stabilną Spółką przynoszącą corocznie od wielu lat zysk netto..." 
    "Pomimo osiągnięcia niższego wyniku  Spółka jest dochodowa i bezpieczna."
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~sd [83.31.236.*]
    .....to samo mówili przed odpisami za IV kwartal 2014 , pytałm początkiem roku czyli wiedzieli co nabroili , kłamczuchy jak nie wiem , straciłem przez nich kupę forsy
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~xtx [31.183.7.*]
    Dnia 2015-10-21 o godz. 18:51 ~sd napisał(a):
    > .....to samo mówili przed odpisami za IV kwartal 2014 , pytałm początkiem roku czyli wiedzieli co nabroili , kłamczuchy jak nie wiem , straciłem przez nich kupę forsy

Strata jest jeżeli się sprzeda ,a tak to jest strata wirtualna tak samo jak zysk,spólka biorąc perspektywy i bardzo wysokie kompetencje jest według mnie warte grubo ponad 20zł.
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~obserwator [31.61.138.*]
    Dobra spółka. Tylko prezes zarabia jak prezes największych banków w Polsce i bokami wyciąga pewnie drugie tyle. Nie ma gość interesu żeby spółka miała wyniki. Skupuje i niedługo całą spółkę będzie miał.
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~xtx [31.183.8.*]
    Dnia 2015-12-18 o godz. 19:20 ~obserwator napisał(a):
    > Dobra spółka. Tylko prezes zarabia jak prezes największych banków w Polsce i bokami wyciąga pewnie drugie tyle. Nie ma gość interesu żeby spółka miała wyniki. Skupuje i niedługo całą spółkę będzie miał.

Prezes jest głownym udziałowcem i jak najbardziej ma interes w tym żeby wartość spółki rosła.N amojego nosa czeka nas wezwanie,bo ta obecana cena to jest wycena bankruta,jeżeli nie teraz to kiedy?
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~XTX [31.183.30.*]
    Kontrakt za 70 milionów,reakcja?
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~Mathny [24.90.156.*]
    ma razie zadna bessa trwa
    wiele perelek szoruje po dnie
    jak to sie mowi aby do wiosny
    pozdr
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~xtx [31.183.43.*]
    Dnia 2016-02-11 o godz. 09:49 ~XTX napisał(a):
    > Kontrakt za 70 milionów,reakcja?
    kontrakt za 50 milionów ,reakcja?

• Re: odpowiedz Instalu Autor: ~xtx [31.183.3.*]
    2016 jest stracony,będziemy płatnikiem netto.Ta spółka ma ogromny potencjał ale nie wcześniej jak 2017.
  • Re: odpowiedz Instalu Autor: ~Mathny [70.214.75.*]
    czas na wyzsze poziomy
    Pozd
[x]
INSTALKRK 0,00% 38,50 2026-04-15 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.