O co chodzi z tym Oktawave ?? Porównuje z CLOUD. Czy te 2 podmioty można porównywać? Kapitalizacja całego K2 razem z Oktawave to niewielka część tej z CLOUD. 35 do 399 O co tu chodzi????
CLOUD jest zawyżone, a OKTA nie doszacowana. Głownie z powodu braku infomacji nt. przychodów i zysków osiąganych z OKTA. Zarząd ostatnim komunikatem daje do zrozumienia, że przy publikacji raportu za 3 kw ujawni ww informacje. Zapewne, nie bez przyczyny.
Dokładnie tak. Pamiętam jak mnie tu opluwano za porównywanie spółki pracowniczej K2 do Cloud że niby obroty za male cóż. Dokladnie 2 lata temu K2 kosztowało 15 pln i wtedy zrezygnował Żebrowski. Każdy z Was zna ciag dalszy... Może będzie rehabilitacja...
trend spadkowy przeszedł w trend wzrostowy i to już jest fakt. I jest to początek tego trendu. Kto nie wyczuł zmiany trendu i wysiadł uważając, że nie przejdzie kolejnego oporu, ten może się teraz tylko przyglądać i dziwić. Pod koniec listopada pojawią się kolejne impulsy.
Nie ma to jak na koniec sesj iw dogrywce podbic kurs o 2-2,5 % na kupnie jednej akcji. Zastanawiam się bo to nie pierwszy raz a raczej prawidłowość że dogrywka to transkacje na 1 akcje - kto to robi jakiś ludzik czy robot ??
Kacper a ty masz w ogole jeszcze papier.mowiles ,ze wychodzisz.? Chopacy? widzieliscie komunikat jeszcze swiezy? co o tym sadzicie.? Wyglada na to ,ze przygotowuja nas na cos.Tyle ,ze oczywiscie nie powiedza expresis verbis na co.:.tylko ze wlasciwie nie wiedza jeszcze i sie zastanawiaja..ale jak jakas babka klozetowa podslucha jak w WC Pan Rockefeler z Panem K2 ustalaja strategiczny alians ,to zeby nie bylo ze nie informowali. No bo co? Negatywnego nic nie moze byc..wreszcie robia wyniki.negatywnie to bylo przez 5 lat. Teraz moga powiedziec patrzta mamy realny dochod i perspektywe na wiecej ,duzo wiecej:chcecie brac w tym udzial to idziemy razem do lozka..ale to bedzie was na poczatku kosztowalo...w kazdym razie jest ruch w interesie..i informuja mnie sie to podoba...kacprowi NIC (moze zona?) sie nie podoba
kacper spozniles sie o 30%z kupnem i z utesknieniem czekasz na dolaczenie do peletonu. Produkujesz znowu takie same bzdety jak jeszcze 25% wczesniej. Glupia Spekula sprzedaje. i nic to nie znaczy.I tak dostana szybciej niz myslisz po ja..jach. Meldujecie sie tylko na spadkach z pseudomadrymi uwagami. Gadajcie sobie .powtorka z rozrywki. W spolce nic sie nie zmienilo. Jest to samo co przd 10 % . a wiec leszczcze zawsze beda gonic za zaprzegiem ot co
Zwykła korekta po dynamicznym wzroście przed konferencją, jakieś 50% zrobiliśmy w dość krótkim czasie. Teraz powinniśmy skorygować o jakąś połowę tego wzrostu i ruszamy dalej na północ pod dobre wyniki 4Q2015 i nowy ruch Oktawave w 1Q2016.
Czytajac wasze reakcje na spadki ,widze ,ze robicie w majtki poniewaz nieoczekiwanie spadl na was " deszcz " pieniedzy i rozmarzyliscie sie A tu nagle w jeden dzien taaaakiiii policzek. zawsze jednak po takiego jezdzie ktos probuje ( a to zadna sztuka gdy wszedzie krew sie leje przed weekendem) zwalic kurs a innym puszczaja nerwy. Poczytajcie co sadzi o sektorze i o spolce ( zawsze wydawala mi sie tania.) Duda z Opoki i nie skomlajcie...szczegolnie ,ze nie wy jestescie ze wzrosty spowodowaliscie.
Swiss
Tu nikt nie chce już kupić
Tu każdy opchnąć pragnie
A reszta to bajkopisarze
Urosło to i spaść musi
Ot taka życiowa prawda
Dopóki ich zyskiem powtarzalnym na dłuższy pobyt nie skusisz
Jeśli bankrucik się nie skrócił jak ja na tym przedwczesnym wytrysku to tylko efekt pgs może Go wytłumaczyć
Tu każdy pisze super i naciska Sell