ale pytanie czy bede chcieli sprzedac spolke "rodzinna"? przy odpowiednich zapisach i pakiecie socjalnym wraz z GWARANCJA ZATRUDNIENIA NA 10-15 LAT sadze ze sie skusza!!! INNOWACYNOSC jest w spolce "reprezentowana" przez coraz wyzsze obroty , a do tego zdecydowanie wyzsze MARŻE!!!
Mam nadzieję ,że polscy właściciele nie dopuszczą do przejęcia kolejnej wyjątkowej firmy przez obcy kapitał.Spółka też może wysoko chodzić nawet gdy bedzie polska - troche wiary we własne siły. Czy chcecie żeby polacy naprawdę pracowali tylko jako wyrobnicy ? Nie dajcie się kupić.Czuwaj.
Dnia 2015-10-18 o godz. 12:46 ~analityk napisał(a): > naganiacze ,poszukajcie glupszych od siebie , jak urzad skarbowy dowali im kary za tyle lat plus karne odsetki to 5 zl za akcje nie bedzie komu dac
Napisz precyzyjnie za jakie lata, uaktualniając swoją wiedzę, bo za tyle lat urząd skarbowy nie dowala kary.
ropczyce to spolka na wzrosty jedno gora dwu dniowe,po kazdym swietnym raporcie duze wzrosty i spadek-scenariusz przerabiany od lat.Zarzad nie interesuje sie mnijszosciowymi akcjpnariuszami,robi konferencje dla WIELKICH chwali sie jak to bylo dobrze etc( wg mnie sciemnia) ale jakims dziwnym trafem nikt z WIELKICH nie inwestuje.mnostwo obietnic skladanych INWETSOROM nie doszlo do skutku ( skup akcji, polaczenie z ZM INWEST etc) PANOWIE Z PODKARPACIA-zrobcie sobie rachunek sumienia w koncu pochodzicie z najbardziej katolickiego regionu PO-lski! Nie dosc ze mało mowicie to jeszcze mniej ROBICIE
A moim zdaniem tu moze byc kolejne wezwanie, dlatego tak pilnuja kursu, jednak to moje prywatne przemyslenie i nie zalecam kierowac sie nim przy podejmowaniu decyzji o zakupie badz sprzedaży akcji tej spólki.
Wycofanie z GPW ? Niech wycofuja,im szybciej tym lepiej. Taka gieda nie jest potrzebna,to jest tylko przewracanie akcji bez obrotu. aby cyfry przeskakiwaly i to na wi€kszosci spölek.
Przed wycofaniem musialoby byc chyba wezwanie. Jedyny problem to kasa na przeprowadzenie i tu widze mozliwosc zainteresowania sie akcjonariusza strategicznego, wspolnika z kapitalem ZACHODNIM liczacego na coroczne zyski np z dywidendy.