• dzisja close 15gr Autor: ~Drukarz [89.66.211.*]
    jw
  • Re: dzisja close 15gr Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Nic z tego.
    Lilka stoi z ukrytym kupnem na 17 i zbiera wszystko "do wora" ( że użyję języka z forum ) aby nie ucierpiał wskaźnik AD - jej wyrocznia.
  • Re: dzisja close 15gr Autor: ~Drukarz [89.66.211.*]
    Dnia 2015-10-16 o godz. 14:22 ~12345 napisał(a):
    > Nic z tego.
    > Lilka stoi z ukrytym kupnem na 17 i zbiera wszystko "do wora" ( że użyję języka z forum ) aby nie ucierpiał wskaźnik AD - jej wyrocznia.

od kupna z lewej kurs nie rośnie .....
    Powiedz to ludzim co kupowali z lewej petrola po 100zł bo spadł z 300zł
    14gr dzisja
  • Drukarz, określ się wreszcie :D Autor: ~lilka [46.113.188.*]
    wczoraj klepałeć, że 17 gr na zamknięcie dzisiaj,
    dzis klepałeś, że zamknięcie już na 14 gr

ty się chłopie wreszcie określ, bo nawet kowal już się pogubił w twoich nagonkach

mamy zamknięcie na 20 gr, a ty oczywiście palisz glupa i udajesz, że już cie na forum nie ma

czlowieku, ty nawet naganiać nie potafisz....
    i nawet we dwóch ze swoim przyjacielem kowalem nie potraficie zamknąć kursu choćby na tych 18 gr...

jesteście po prostu S Ł A B I !!!
    (słownie: S Ł A B I !!!)
  • Re: Drukarz, określ się wreszcie :D Autor: laik1 [37.47.14.*]
    Kowal Drukarz kupcie sobie Aleja.
    Tam wzrosty dopiero startuja i
    przestancie zaklinac rzeczywistosc
    na Biomaxie.
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~lilka [46.113.188.*]
    Drukarzowi nie wyszło zamknięcie ani na 17 gr, ani na 14 gr, więc z braku laku zniknął z forum, pojawi się przy kolejnej korekcie.
    Jego najwierniejszy przyjaciel kowal również nie ma nic na jego obronę więc...... z braku laku również zniknął z forum i pojawi się przy kolejnej korekcie.
    A co na to oddany giermek-adwokat kowala, niejaki ~12345678910? ano poszedł w ślady kolegów i..... też zniknął z forum, pojawi się przy kolejnej korekcie.

Masakra, jakie to jest S Ł A B E.....
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Dnia 2015-10-16 o godz. 22:41 ~lilka napisał(a):
    > Drukarzowi nie wyszło zamknięcie ani na 17 gr, ani na 14 gr, więc z braku laku zniknął z forum, pojawi się przy kolejnej korekcie.
    > Jego najwierniejszy przyjaciel kowal również nie ma nic na jego obronę więc...... z braku laku również zniknął z forum i pojawi się przy kolejnej korekcie.
    > A co na to oddany giermek-adwokat kowala, niejaki ~12345678910? ano poszedł w ślady kolegów i..... też zniknął z forum, pojawi się przy kolejnej korekcie.
    >
    > Masakra, jakie to jest S Ł A B E.....

Niewiasto, jednej mojej porady nie posłuchałaś, to posłuchaj może kolejnej: koniecznie ogranicz konserwanty w pożywieniu, bo główka ci boleje, utrwaliły chorobliwą manierę wyciągania błędnych wniosków a przy tym nadinterpretowania. Jakie "zniknął z forum"? Ślepka zaszły ci wskaźnikiem AD? Mój wpis jest nieco wyżej.
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~lilka [46.113.245.*]
    Liczebnik, na nic twoje marne prowokacje i inwektywy najnizszych lotow, bo od twojej nagonki jakims cudem kurs nie spada i nic nie chce ci wpasc do koszyka po 12 gr.
    Jakim blaznem trzeba byc, by na forum spolki gieldowej pisac o konserwantach w zywnosci.....
    Wspolczuje ci życiowych zainteresowan.
    Jak ci nie pasuja moje wpisy to poczytaj sobie wpisy Drukarza - przedwczoraj piszczal z radosci, ze bedzie 15 gr na zamek w piatek, wczoraj juz mu sie odmienilo, i wcieral ci, ze 14 gr.
    Jak widzisz twego guru juz na forum nje ma od wczorajszego zamka, kowala tez wymiotlo, ty tez juz nie masz co pisac wiec wymyslasz tematy żywieniowe.
    Jeszcze poszperaj w archiwumforum, powyciagaj nam kilkawpisow sprzed 3 lat i bedzie pelen zestaw liczebnikowy :D
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~12345 [89.229.179.*]
    Niewiasto, gdzie ty odbierałaś edukację ? Dotarło już do ciebie, że "nie zniknąłem z forum", czy napisać ci to wolniej?
    Nadal z moich wpisów wyciągasz wnioski odbite od śmigła. Przytocz mi chociaż jeden wpis, który jest "naganianiem na spadki".
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~lilka [46.113.134.*]
    Liczebik, w zwiazku z tym ze nie masz juz o czym tu pisac, bo kurs porusza sie w przeciwnym kierunku do twoich oczekiwan, i zaczynasz gadac od rzeczy o konserwantach w zywnosci (chyba z braku laku), mam dla ciebie tylko jedno zdanie od twojego guru Drukarza:
    "w poniedzialek 13 gr na close a we wtorek 7 gr na smieciu bez obrotow!!!!!!!!"

P.S. Gdybys byl jakas persona, jakas osobowoscia gieldowa, to pewnie bym sie przejela. Natomiast znaczysz dla mnie tyle, co zeszloroczny snieg, wiec twoje inwektywy niskich lotow w moja strone ( bezsprzeczny objaw braku sily w dyskusji - zawsze, ale to zawsze gdy ktos nie daje rady, idzie w inwektywy bo tak jest najprosciej) nie robia na mnie zadnego wrazenia.
    Pisz jak najwiecej. Uzywaj sobie. Ulzyj sobie. Wyladuj na mnie cala swoja gieldowa frustracje.
    Tylko to ci zostalo, bo tych akcji po 7 gr juz nie kupisz. Ilekolwiek by ci nie wyklaskal i nie wypiszczal tutaj Drukarz z kowalem.
    Powodzenia.
  • Jak dzieci. Autor: laik1 [37.47.0.*]
    j.w.
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    To co z tym dowodem "naganiania na spadki" pojawi się chociaż jeden przykład, gdyż w twoim wpisie poza schlebianiu samej sobie ( żałosne dowartościowywanie się ) nie doszukałem się niczego więcej?
    Co co kursu " w przeciwną", to na chwilę obecną faktycznie idzie w górę, przecież po kilku latach rynny, musi dociągnąć przynajmniej do dna...od spodu :) Tak więc zachwycaj się niewiasto :))

Ps. Nie dodałaś w tym wylewnym wpisie, że zniknąłem z forum :))))) Czyżby poza paplaniną jeszcze brak konsekwencji?
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~lilka [46.113.54.*]
    i co ? boli, ze kurs "chwilowo" idzie w gore a ty wciaz czekasz na kupnie po 7 gr?
    peszek....

ale nie martw sie, mam dla ciebie pocieche prosto od twego guru Drukarza- "jutro 14 gr na close a we wtorek 7 gr na smieciu bez obrotow!!!!!!"
    jak bankrut i smiec, to na calego
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~kris [109.76.37.*]
    nowe frajerki na forum typu drukarz
  • Re: Drukarz, gdzie twoje 17/14 gr na zamku? :D Autor: ~ynwestor [31.175.14.*]
    Pojawi sie w wtorek jak bedzie minus 30% na 100 %
  • Re: Drukarz, określ się wreszcie :D Autor: ~olu [94.254.193.*]
    Oni nie są słabi, to zwykłe BIEDOKI
  • Re: dzisja close 15gr Autor: ~jackie [95.108.89.*]

POLECAM
    ADMIRAL BOATS - moją umowę na 60 szt Łódzi rocznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podejrzewam że to początek takich informacji!!!!!!

będzie ładna jazda!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: dzisja close 15gr Autor: ~yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [31.175.14.*]
    Kto wierzy w ten BAJER jego sprawa panie Jackie
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.