Niektórzy zaczynali kłaść krzyżyki, ale spółka mega pozytywnie zaskakuje w tym roku. Nie będę kolejny raz zachwalał raportów kwartalnych, czy dywidendy, ale warto spojrzeć co zaczęło dziać się z kursem. Wcześniej maksem był próg 1.02, po ostatnich sprzedażach mamy 1,11zł. Moje przewidywanie ze zeszłego tygodnia spełniły się
Być może nasze forumowe rozważania na temat spółki skłoniły paru czytelników do uruchomienia zaskórniaków ;-) Dla mnie te wzrosty są trochę nie na rękę, bo w tym miesiącu dostaję 3 dywidendy (PGE, KGHM, PZU) i zamierzałem dokupić CCS poniżej złotówki.
Jeśli forumowe rozważania skłoniły nowych do zakupu, to cieszę się, że wśród giełdowiczów są sympatycy CCS :D Wszystko ma swoje zalety i wady. Osobiście cieszę się ze wzrostów, bo trochę dokupiłem, kiedy cena była poniżej złotówki. Coś czułem, że przed świętami może podskoczyć i nie myliłem się. Teraz jestem na plusiku :D
a ja mam nadzieję, ze mylę się :P człowiek uczy się całe życie, szczególnie jeśli chodzi o giełdę (nc i gpw). po tych wszystkich latach nauczyłem się jednego - jeśli masz zarabiać, rób to na starych graczach, a nie na nowych. nowi często wchodzą na moment, zapewniają nieziemskie plany, obiecują tylko co PiS w wyborach, a kończy się wszystko na jednym = zabierają grube miliony, a akcjonariusze zostają z pustymi kieszeniami. u starych graczy zwanych "weteranami giełdy" nie ma tego, ponieważ dobrze wiemy, czego się po nich spodziewać
Nie martw się SS. Poczekałeś i nie zdążyłeś, ale teraz możesz kupować. Nikt nie spodziewał się wzrostów pod +10gr na złotówce, więc mogą nas ponownie zaskoczyć wzrostami. Nie twierdzę, że tak będzie, ale jest to prawdopodobne