http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=60&u=14538390 masz po drodze dwa bardzo istotne wsparcia i linie trendu ktora kwiczy ale jeszcze nie ma zejscia a na dziennym to dalej malo istotne cyckanie leszczy
ja tylko napisalam ze tyle widze w swoich kreskach ale to nie znaczy ze tyle bedzie - bierz to pod uwage ze ja krotko gram, ucze sie, wiec na moje prognozy patrz przez palce - w kazdym razie ostroznie :)
Spoko Stella :-) na pewno wiesz więcej niż ja, cyferek nie będę się trzymał - monituję wykresy. Zobaczymy w jakiej cenie dokupię aby uśrednić kurs. Powodzenia
Do to chodzi ze czytam Bax i nie pisze do ciebie tylko kogo innego tak ze nie odpowiadaj mi w czyimś imieniu ja wiem ze ty zawsze zarabiasz i nie wypada mi z takim mistrzem pisać tak ze opowiadaj swoje historyjki nie mi ok.bo uwierz mi ja trochę lat mam i nie jestem laikiem w handlu walutowym.a taki gość jak ty to sie trafia jeden na sto milionów poprostu jestes geniuszem.
spojrzalam w swoja szklana kule - mowi ze masz ok 46 lat i jestes co najmniej od 12 lat na foreksie - tyle ze moj czarny kocur Mruczek gdzies prysnal wiec za trafnosc wrozby nie recze czy to Ty wczesniej pisales pod nickiem jasnowidz czy tez pomylilam IP ? PS to wyzej to zart - chcialam tylko zebys sie usmiechnal :)
to moze potrwac pod cos graja te spadki choc z dolcem to roznie bywa zawsze mam problem trafic w denko pisalem ostatnio \e c\zekam choc na 3,72 jak mocniej zeszli i bylo dawalem wyrazny sygnal ze pora albo skracac albo zmykac z rynku teraz moga ta cena z dzis skonczyc lub szarpac kolejne denka wchodzi sie mocniej na wyjsciu nad ostatnia falke wtedy cos cofa ale tylko cos i robi dopiero w gorke na razie tylko spada