Albo mi się wydaje albo ktoś opycha akcje ? Tyle że uważam że to nie jest odpowiednia chwila na sprzedaż, może Tylda opycha, a może KLOSS ? a może wielonick jest taki jeden :-)
Ciekawi mnie też gdzie podział się "obserwator" ? był taki gość na forum
Te "grubsze ryby " co zbierały akcje KUPCA będą opychać na wyższych obrotach i poziomach :-)
tak myślę, a czy mam rację czy się mylę to się okaże
Jaro SZYBCIUTKO MNIE TU PRZEPRASZAJ!!!!Jak mogłeś tak pomysleć że opycham akcje Kupca na tak niskich poziomach.Jak pisesz wydaje się że ktoś UPYCHA może Tylda albo sam PREZES Wróblewski co kupił akcje po 2zł ale nie ja.pozdrawiam i czekam na DUŻO WYŻSZE POZIOMY.
panowie ktoś zbija kurs bo przy tylu zleceniach kupna i sprzedaży jest to bardzo łatwa sprawa ........... wiadomo w jakim celu - przestraszyć leszczy i odkupić więcej i taniej
Dnia 2015-10-15 o godz. 08:49 ~KLOSS napisał(a): > Jaro SZYBCIUTKO MNIE TU PRZEPRASZAJ!!!!Jak mogłeś tak pomysleć że opycham akcje Kupca na tak niskich poziomach.Jak pisesz wydaje się że ktoś UPYCHA może Tylda albo sam PREZES Wróblewski co kupił akcje po 2zł ale nie ja.pozdrawiam i czekam na DUŻO WYŻSZE POZIOMY.
Witam. Z tym przepraszaniem nie przesadzaj, pisałem z pytajnikiem " a może KLOSS ? " więc pytałem. Przecież Cie nie znam i może blefujesz :-)