• nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~kefir [94.254.193.*]
    ktoś sprzedał akcje poza rynkiem a Przemysław Czarnecki kupił po 8-9 gr , bedzie jazda ze hej.
    Kazdy makler wam to wyjasni i widzi tu spory potencjał , to robota w kierunku utrzymani spólki na rynku i odbicie od dna
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~kogut [83.23.36.*]
    nie ma infa komu, nie ma Czerneckiego o zwiększeniu zaangażowania...
    na razie to gdybanie i spekulacje...no i duuuża podaż...

każdy decyduje sam - 50/50 , że da zarobić / że na zawsze zostanie się z bezwartościowym papierem...
    sypią cały czas...
    nic z tego nie będzie...
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~kefir [94.254.193.*]
    Dnia 2015-10-14 o godz. 11:01 ~kogut napisał(a):
    > sypią cały czas...
    > nic z tego nie będzie...

i co niby zmartwiony jestes tym , spadek na małym wolumenie :))
    nikt normalny nie oddaje akcji tylko takie typki so wysypały sie w panice czeaja na odkupienie , ale fajnie bo moze da sie kupic w dobrej cenie i zarobic krocie a ty jecz i dalej moze to pomoze w zakupie nam wszystkim
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~mike [81.18.207.*]
    taka sama winda bedzie na TABLEO, nominal 1 zl, FF tylko 11%

• Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~Piotrek [195.38.12.*]
    Jak dla mnie to póki nie ma komunikatów o zwołaniu NWZA, zwiększeniu zaangażowania to nic z tego nie będzie.
    dokładnie!
    widać ktoś na chama pozbywa się akcji...z pewnością dlatego, że będą super wzrosty:P

kefir - więc dlaczego nie kupisz tych akcji po 5 groni? zarobisz krocie a tak się tylko ośmieszasz...
    ja kupowałem jak ty nawet nie wiedziałes nic o tej spóce , kupowałem od 1-4gr i wywaliłem czesc po 7 wiec o co ci chłopaku chodzi , mam taka sredniaze moge wywalic po 2 gr i bedzie ok
    jasne ze kupuju i kupowac bede , mam kapitał i moge rysykowac , zarabianie na giełdzie to ryzyko ale i fortuny worek jako nagroda , zakupy czas zaczac i to nie kit :))
    więc zadam jeszcze raz bardzo łatwe pytanie - dlaczego nie kupiłeś??
    tym sposobem sam sobie zaprzeczasz:P
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~zaangażowany [83.144.67.*]
    Jak to nie było info o zwiekszeniu zaangażowania przez Pana PC - jest napisane czarno na białym ze co najmniej na dzien 0210.2015r. posiada blisko 3 mil. - wiec nie rozumiem watpliwosci w zakresie zwiekszania zaangazowania przez PC. To jest od kilku dni już faktem.

Spekuluje, ze transakcje na owe 500k, skoro odbyły sie po tej dacie, brał albo ten sam zainteresowany (choć na giełdzie miał dużo taniej) alob ktos zupelnie inny. Obstawiam ze te akcje sprzedal czlonek RN który zrezygnowal z funkcji a wyzsza od rynkowej cena byla wartoscia za podjecie slusznej decyzji ... i mozliwosc odbycia skutecznie owego NWZA, bo w koncu zrobił sie naprawdę w RN wakat ktory trzeba obsadzic ...

Teraz dostane zapytanie skad taka infoamcja o zwiekszeniu zaangazowania przez PC, wiec podaję link do tej wiadomosci - prosze dokładnie wczytac sie w jej treść podali ilość akcji co do sztuki - http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2174376
    Dnia 2015-10-14 o godz. 12:02 ~zaangażowany napisał(a):
    > Jak to nie było info o zwiekszeniu zaangażowania przez Pana PC - jest napisane czarno na białym ze co najmniej na dzien 0210.2015r. posiada blisko 3 mil. - wiec nie rozumiem watpliwosci w zakresie zwiekszania zaangazowania przez PC. To jest od kilku dni już faktem.
    >
    > Spekuluje, ze transakcje na owe 500k, skoro odbyły sie po tej dacie, brał albo ten sam zainteresowany (choć na giełdzie miał dużo taniej) alob ktos zupelnie inny. Obstawiam ze te akcje sprzedal czlonek RN który zrezygnowal z funkcji a wyzsza od rynkowej cena byla wartoscia za podjecie slusznej decyzji ... i mozliwosc odbycia skutecznie owego NWZA, bo w koncu zrobił sie naprawdę w RN wakat ktory trzeba obsadzic ...
    >
    > Teraz dostane zapytanie skad taka infoamcja o zwiekszeniu zaangazowania przez PC, wiec podaję link do tej wiadomosci - prosze dokładnie wczytac sie w jej treść podali ilość akcji co do sztuki - http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2174376

BRAWO !!! i o to chodzi !!!! wywalili akcje jełopy i teraz beda biegusiem odkupywac jak sie pokaza PKC i ilosci po 500k i wiecej
    tak sie dyma głupków forumowych co naganiaj ludzi na wywalanie akcji

to info znane od kilku dni...
    pisze, że od tego momentu nie ma infa by zwiększył ilość akcji a spore ilości poszły na sprzedaż...

no nic zobaczymy - jak na razie w dalszym ciągu ktoś sypie na chama...
    ty sypania nie widziałeś , no lae jecz moze kupisz po 4 gr
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~zaangażowany [83.144.67.*]
    na PTI ten Pan również nie bez powodu zapewne doszedł z wlasnym stanem posiadania tylko do 9,99% i oficjalnie na tyle posiada, tylko ze na PTI od razu tyle nabył i ujawnił a tu najpierw nabył tyle iz przekroczył 5% głosów. Zakupy pozniejsze już nie wymagaja dodatkowego zglaszania bo od tamtej chwili nie przekroczył 10% głosów... natomiast przekroczył 10% akcji
    - EKA to obecnie spolka ktora albo da zarobic krocie albo zabierze drobniaki i nic nie da -
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~filozf [37.47.61.*]
    Kupisz w poniedziałek po 0.02 bez urazy
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~Ja [89.229.204.*]
    Ale macie tu jełopa wczoraj podstawiał po 1 akcji a dziś po 1000 Chyba już mu odbija. Co do minie to nie kupują tych akcji nie chcę mieć nic wspólnego z jełopami.
    jełop ? a moze to celowe zeby postraszyc , zeby wywalili , zeby zniechecić do kupna
    to jak już zapowiadałes, że taki przy kasie jesteś i planujesz kupować to zgarnij mu resztkę tego batona co by nie pajacował...
    zobaczymy o 15 czyś inwestor czy naganiacz-mitoman...
    więcej się w dyskusje nie wdaje z bajkopisarzem...
    przestań naganiać bo widać, że się ubrałeś i skamlisz :D
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~filozf [37.47.61.*]
    Oj ubrani czekamy na 0.02
  • Re: nie ma przekretu!!!!!!! Autor: ~Geremek [188.125.133.*]
    Nom
[x]
EKANCELAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.