• aktualizacje na kontach Afterfall Reconquest, InSanity oraz Dirty Arena Autor: mayamak [89.65.1.*]
    W zeszłym tygodniu aktualizowano coś na koncie Steam
    wykazana modyfikacja na koncie Afterfall InSanity Extended Edition (October 7, 2015) link
    wykazana modyfikacja na koncie Afterfall Dirty Arena DLC (October 7, 2015 ) - link 
    wykazana modyfikacja na koncie Afterfall Reconquest (October 7, 2015) link 

w historii modyfikacji na koncie Afterfall Reconquest wprowadzono modyfikację - link 
    • Added community_hub_visible – 1
    •  Changed changenumber – 912936 › 1339768 

w historii modyfikacji na koncie Afterfall InSanity Extended Edition wprowadzono modyfikację - link 
    •  Added community_hub_visible – 1
    •  Changed changenumber – 1325957 › 1339768 

Nie mam zielonego pojęcia czego dotyczą te aktualizacje, ale sądzę, że niebawem dowiemy się o co chodzi.
  • Re:aktualizacje na kontachAfterfall Reconquest, InSanity oraz DirtyArena Autor: ~84Felek [89.65.226.*]
    Nie wiem co to może być ale w historii zmian AR na początku jest Added community_visible_stats – 1 i teraz też dodali do samo. Czekamy zobaczymy.
  • aktualizacje na kontach Afterfall Reconquest, InSanity oraz Dirty Arena Autor: ~vbol [89.66.237.*]
    Dnia 2015-10-13 o godz. 19:41 mayamak napisał(a):
    > W zeszłym tygodniu aktualizowano coś na koncie Steam
    > wykazana modyfikacja na koncie Afterfall InSanity Extended Edition (October 7, 2015) link
    > wykazana modyfikacja na koncie Afterfall Dirty Arena DLC (October 7, 2015 ) - link
    > wykazana modyfikacja na koncie Afterfall Reconquest (October 7, 2015) link
    >
    > w historii modyfikacji na koncie Afterfall Reconquest wprowadzono modyfikację - link
    > Added community_hub_visible – 1
    >  Changed changenumber – 912936 › 1339768
    >
    > w historii modyfikacji na koncie Afterfall InSanity Extended Edition wprowadzono modyfikację - link
    >  Added community_hub_visible – 1
    >  Changed changenumber – 1325957 › 1339768
    >
    > Nie mam zielonego pojęcia czego dotyczą te aktualizacje, ale sądzę, że niebawem dowiemy się o co chodzi.

Jak nie da raportów to nic to nie zmieni, giełda wyznaczyła ostateczny termin i jak nie uzupełni braków to wyrzucą go. Spółka może sobie wtedy dalej działac ale już bez giełdy, może tak planuje, nie wiem.
  • Re: aktualizacje na kontach Afterfall Reconquest Autor: ataman1973 [46.112.125.*]
    Jedna sprawa jest jeszcze nie jasna prezes ma ponad 29 mln. papiera. Wiceprezes ponad 23 mln. Licząc po 0,01 to 520 tysia. Czyżby sprzedali w Czerwcu i uciekają z giełdy ?. Jeśli nie sprzedali to też by im zależało na dalszym handlu.
  • Re: aktualizacje na kontach Afterfall Reconquest Autor: ~kpt_Wrona [83.28.72.*]
    Myślę, że gruby już bez akcji, wątpię żeby nie karmił jak tak ochoczo łykali.
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.