Dnia 2015-11-03 o godz. 18:02 ~fan napisał(a): > Moze incubator chce przekroczyc 50% ?hmm
mało prawdopodobne nikt poza nimi samymi chyba do końca nie wie, jaki był cel tak mocnego wejścia w ARI przez VTI. jedno jest pewne, weszli ludzie bardzo "grubi" same akcje LVC Jarzębowskiego i Sitarza są na dziś warte ok 300 mln zł dochodzą mnie słuchy, że ARI wypływa na dużo szersze wody niż dotychczas był, wspomnieni panowie tam już są od dawna, jaka tu synergia nastąpi ciężko przewidzieć ale jestem optymistą
oczywiście nie wykluczam też scenariusza złego, czyli że wysypią do kości, skasują 0,5 mln zł na czysto i zapomną ale tu właśnie pytanie - po jaki grzyb mają się szarpać skoro sprzedając kilka akcji LVC będą mieli ten sam efekt szybciej, łatwiej i bez obciachu?
Powiem wam tyle że w obecnym czasie niema możliwości opchnięcia nawet 20tyś A co dopiero 2.4mil. Podbicie do kilku złotych dałoby na pewno takie możliwości z powodów przyłączenia się większej liczby graczy. Lecz kwestią zasadniczą jest cel nabycia. Ja obstawiam że po krótkiej korekcie będziemy mieli nowe szczyty i to na pewno będzie trwało do końca roku.