• EFFIE X3 Autor: ~M7 [59.178.176.*]
    Effie 2016

Dwa złota i jedne brąz.
    https://www.facebook.com/k2internet?fref=ts

Ale to cały czas nie jest ta informacja pod którą kupuje rynek. Może to wyniki za 3KW, a może Tomczyk z Żebrowskim coś innego dla nas szykują. Po co mieli by tak mocno dokupywać?
  • Re: EFFIE X3 Autor: ~swiss [95.0.225.*]
    No co za  bezczelnosc..ja tez jestem rynek i nikt jeszcze z info do mnie nie zadzwonil   ;o),
    w ubieranie nie wieze,poniewaz za duze obroty i za stabilnie sie to odbywa...lykaja batoniki jak moj syn
    jest podniecajaco i 30 stopni C  u mnie hihi..widzialem co bylo w wawie wczoraj ehh
    sluchajcie a moze sami skupuja ? Uchwala przeciez byla. Skupu ,skup ,kurs jedzie do gory  udzialowcy bogacieja itd,itd
  • Re: EFFIE X3 Autor: ~M7 [59.178.176.*]
    BOGACTWO!
    ;)
    ale zauwazyliscie jak jakis delegat z ramienia pilnuje kursu ? na najwyzszym kusie dup jedna akcja dla fryzu..ok kiedys im wisiala taka kosmetyka..narazie  za 13.20 biora zawodowcy  ale dochodza juz inni powyzej tzn.13.30 jestem przy nadzieji prawie ciezarny
    nuuuudna sesja .bylem na plazy . na chlopski rozum...gdy ktos daje po 13.30 w takich ilosciach liczy na zarobek w przyszlosci.Obroty sa najwazniejsze a wiec jest ok
    co tam Panie w interesach Ano nic? i dobrze moge sie byczyc na plazy
[x]
FABRITY 0,43% 23,50 2025-12-23 14:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.