• ciekawa jestem jak podadzą info Autor: ~monia [83.4.7.*]
    o wspolpracy np.z Rosmmanem,gdzie się pochowają Ci co tak wyzywają lilkę(a swoją drogą lilka jedzie po was równo-brawo)..Nie rozumiem jednego dlaczego ci co uważaja ,że społka ta to śmieć tracą swoj drogocenny czas tutaj.
  • Re: ciekawa jestem jak podadzą info Autor: ~adriano938 [31.1.120.*]
    Monka dawaj na fly:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.97.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ciekawa jestem jak podadzą info Autor: ~lilka [46.113.29.*]
    monia, nie ma tu nic do rozumienia.
    Jak bankier szeroki i gleboki, tak zawsze beda istniec straznicy cudzego kapitalu.
    Sam sie odzegnuje, ze akcji nie tknie, ale waruje nad twoim kapitalem dzien i noc.
    Obecnie straznicy ci stoja na kupnie po 11-12 gr lub nizej, i wychodza z sibie ze kurs nie zaliczyl nowego dolka na 7 gr.

niech sobie wyzywaja. smieszy mnie, jak jeden ananas nie potrafi sobie ze mna poradzic, musi wolac do pomocy drugiego ananasa-adwokata i jada wpolnymi silami a i tak niewiele im to daje.
  • Re: ciekawa jestem jak podadzą info Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    Czeka na nas info mniej znaczące ale bardzo optymistyczne :) Cierpliwości, nie po to ktoś to skupuje ;)
  • Re: ciekawa jestem jak podadzą info Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    piękna cisza, i o to chodzi papier nadal nie dostrzeżony :)
  • ~12345 zaniemówił z wrażenia? Autor: ~lilka [46.113.40.*]
    niewiarygodnie słabi jesteście naganiacze na spadki....
    wystarczy jeden dzień wirówki nie po waszej myśli, jeden dzień tak wytęsknionych obrotów i już wszyscy jak jeden mąż, palicie głupa i udajecie, że już was na tym forum nie ma?
    KO-ME-DY-JA!
  • lilka, powiedz ile Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    dzisiaj trefnego towaru twoja spółdzielnia opchnęła? Do ilu zrobią podbitkę? 0,24 to chyba max bo powyżej skoczą ci co się ubrali na poprzedniej, wiosennej.

• Re: lilka, powiedz ile Autor: ~Drukarz [89.66.211.*]
    Dnia 2015-10-13 o godz. 20:38 kowal2200 napisał(a):
    > dzisiaj trefnego towaru twoja spółdzielnia opchnęła? Do ilu zrobią podbitkę? 0,24 to chyba max bo powyżej skoczą ci co się ubrali na poprzedniej, wiosennej.
    >

ta lipa ....przy 21 bedzie mega podaż
  • Re: lilka, powiedz ile Autor: ~lilka [46.113.40.*]
    ten towar jest trefny tylko z jednego powodu- że ty nie kupiles po 10 gr.
    Moczysz sie po nocach, wyczekując nowego dołka na 7 gr, by twój wyśniony trend spadkowy miał kontnuację, a tymczasem teraz musisz skubać conajmniej po 16 gr.
  • Re: ~12345 zaniemówił z wrażenia? Autor: ~monia [83.10.244.*]
    Dnia 2015-10-13 o godz. 18:37 ~lilka napisał(a):
    > niewiarygodnie słabi jesteście naganiacze na spadki....
    > wystarczy jeden dzień wirówki nie po waszej myśli, jeden dzień tak wytęsknionych obrotów i już wszyscy jak jeden mąż, palicie głupa i udajecie, że już was na tym forum nie ma?
    > KO-ME-DY-JA!

Mówisz i masz pirewszego n........a;)))))

• Re: ~12345 zaniemówił z wrażenia? Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    Jest takie powiedzenie: " W stadzie białych owiec, czarna idzie jako szara" :) dlatego Biomax dzisiaj ma szary kolor :) ku uciesze lilki.
    Lilka naturalnie już wie, kto i po ile zmuszony jest kupować aby zdążyć wskoczyć do tej startującej rakiety, a przy tych zakupach wyje z zawiści, że tak drogo :)

Obrotów na kwicie nadal brak, tak więc lilkowe wpisy o licheńskich cudach z ceną biomaxa, można między bajki włożyć, co oczywiście tyczy się i tak potencjalnego, czysto spekulacyjnego ruchu w górę, bo o fundamentach spółki oczywiście nie piszę. Z wieszczonej umowy sprzedaży w sieciach pozostała jedynie martwa zapowiedź, iż takowa umowa miała zostać podpisana, co oczywiście tchnie nadzieję w pospolitego leszcza bagiennego, w tym lilkę. Do niedawna notowany jeszcze Depend utrzymywał przy życiu podobnymi zapowiedziami, trwającymi coś około lat trzech swoich wielbicieli, po czym na chwilę obecną "ni ma ni dependa, ni kredytu, ni jego wielbicieli na forum". Ale czy to był ostatni taki przypadek ??? Na 100% nie.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.