• Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~komo [83.25.250.*]
    Witam. Są przecież powiązania między tymi spółkami. Indygo ma spore perspektywy i interesującą wycenę. Jak to się ma do Eceramics?
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: intrawrc [91.201.89.*]
    Właśnie sam się zastanawiam jak ruszy produkcja izolatorów co z tego wyniknie dla eceramics?
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~Maestro [37.47.36.*]
    Dnia 2015-10-12 o godz. 19:23 ~komo napisał(a):
    > Witam. Są przecież powiązania między tymi spółkami. Indygo ma spore perspektywy i interesującą wycenę. Jak to się ma do Eceramics?

????
    na Śp. nieboszczce GPF Causa też były powiązania .... z np. EKOEXPORT ,
    a EKOEXPORT miał (i może ciągle ma?? ja tego nie wiem ) "spore perspektywy" ...

a co do tego co tu może być jak ruszy produkcja ....???
    może nic tu się nie wydarzyć ..... patrz np. przypadek VEDII , BIOTONU produkcja rusza pełną parą , gł. rynki światowe zdobyte a kurs patrzy na buty

• Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~elektryk [85.83.105.*]
    Maestro nie wiem co ma za sens poròwnywanie przez ciebie powyższych spòłek z ECR ?
    Czy te firmy startowaly z tego samego poziomu? Czy maja ten sam profil dzialalnosci?
    Czy pracuja tam ci sami ludzie? Czy maja te same technologie? Czy maja te same patenty? Itp
    Tutaj jest dużą nie wiadomą jak rynek przykmie produkty od Ecr.skoro maja podpisane listy intencyjne na calośc produkcji w 2016r to powinno byc dobrze.
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~PK [79.228.1.*]
    Co ma być to będzie, a jak masz zbędny hajs to nad czym się zastanawiać, jak ruszy to można zyskać wiele a taniej już na pewno nie będzie He He............ ;);)

• Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~Maestro [37.47.13.*]
    i kolejny "specjalista" od inwestowania ....
    bo "taniej" już nie będzie , a hajs naprawdę musi być .... bardzo zbędny
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~indygo [37.248.254.*]
    Panie PK, mylisz się, może być taniej, zrobią scalenie akcji 100:1 i kurs może spaść o 99%, znowu do grosza, więc ryzyko jest
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~elektryk [85.83.105.*]
    Scalenia nie bedzie przy tej cenie kursu i przy takiej sytuacji społki.
    To moja prywatna opinia.
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~Maestro [37.47.11.*]
    Dnia 2015-10-16 o godz. 19:09 ~indygo napisał(a):
    > Panie PK, mylisz się, może być taniej, zrobią scalenie akcji 100:1 i kurs może spaść o 99%, znowu do grosza, więc ryzyko jest

scalenia na N C .... to chleb powszedni .... klasyka
    a mnie się wydaje , że oni tu prowadzą zawody : kto, tzn. która tzw. spółka z N C najlepiej leszcza wyd...ma i to najlepiej bez mydła
  • Re: Eceramics-Indygotech Minerals Autor: ~elektryk [193.163.228.*]
    Z taki podejściem po co inwestujesz/obserwujesz new connect?
    Nie rozumie tego, pozdrawiam inwestujacych.
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.