• obligacje GANTA, ktoś coś? Autor: ~gnt [79.175.198.*]
    Odnawiam wątek, bo chyba ludzie pozapominali o swojej kasie. Ktoś założył wątek odnośnie pozwu zbiorowego, niestety telefony są chyba jakieś dęte bo nikt nie odbiera,
    czy udało się komukolwiek odzyskać cokolwiek z tej zarówno zabezpieczonej (teoretycznie) jak i niezabezpieczonej makulatury?
    Jestem posiadaczem obu wersji więc obie sprawy mnie interesują, podejrzewam, że nie tylko mnie.

• Re: obligacje GANTA, ktoś coś? Autor: ~arti222 [83.168.87.*]
    Ja mam prawdziwy kontakt do kancelarii prowadzacej sprawę pozwu. Moge przekazać. Koszt około 1800zł. Jak też ma obligacje z emisji publicznej ale szkoda mi poki co wydawać kasę . Czekam na walne i wtedy zdecyduje.
  • Re: obligacje GANTA, ktoś coś? Autor: ~ewusz [66.102.9.*]
    A czy ktoś próbuje odzyskać kasę z hipotek ustanowionych na spółkach corkach ganta ?
  • Re: obligacje GANTA, ktoś coś? Autor: ~Piotrek [195.38.12.*]
    Dla mnie sprawa śmierdzi. Do dziś sędzia komisarz nie wystawił listy wierzytelności z obligacji GANTA. Bez tego nie dostaniesz tytułu wykonawczego z sądu. Tak prosta czynność jak wydanie listy przez KNF nie powinna zajmować tyle czasu. Albo Gant wybłagał coś w sądzie i rzeczywiście będzie spłacał długi albo szykuje nam się niezła afera...
  • Re: obligacje GANTA, ktoś coś? Autor: ~dred [95.48.150.*]
    Oczywiście , że tak - z abezpieczenie z obligacji ax komornik wystawił do licytacji .
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.