• Co tu się szykuje? Autor: ~Ja [89.229.203.*]
    Co tu kombinują. Do spółki wszedł nowy udziałowiec i zwołuje walne by zmienić dotychczasowe władze. Prawdopodobnie złozy wniosek o zmianę z upadłości likwidacyjnej na układową .Co dalej nie wiem.
  • Re: Co tu się szykuje? Autor: ~kogut [83.8.55.*]
    spekulacyjna zagrywka i tyle...
  • Re: Co tu się szykuje? Autor: ~Ja [89.229.203.*]
    To znaczy ze nie ma co sobie głowy zawracać tą spółką.Dobrze rozumie.
  • A no to.... Autor: ~Bonzo [83.27.69.*]
    Nabrał po 2 gr . Zrobił szumu...Jest 300% do przodu...Co więcej....
    Przecież UPADŁOŚĆ LIKWIDACYJNĄ klepnął sąd i dni do wycofania z notowań się odliczają...
  • Re: A no to.... Autor: ~pogodno [31.6.144.*]
    na pti jest 1000 procent do przodu :D i nie zwołuje walnego. Ja licze jeszcze na korekte by na koniec tygodnia zyski z fly wrzucic tu ale nie wiem czy nie przebije 10 groszy do konca tygodnia
  • Re: A no to.... Autor: ~Bonzo [83.27.69.*]
    Zawsze będzie obawa, iż nie będzie juz komu oddać akcji...Zegar tyka...
  • Re: A no to.... Autor: ~Piko [164.127.250.*]
    Pawłowski w oszustwie to mistrz najpierw sprzedał obligacje a teraz podbije cenę akcji i sprzeda akcje a jak widzę jeleni nie brakuje na giełdzie.
  • Re: A no to.... Autor: ~anton [80.245.177.*]
    zobaczcie o co chodzi:
    e-Kancelaria Grupa Prawno – Finansowa S.A. jest jedną z największych polskich firm działających na rynku wierzytelności. Łączy działalność kancelarii prawnej z windykacją należności tworząc nowoczesną ofertę skierowaną zarówno do sektora MŚP (segment B2B), jak i do i dużych przedsiębiorstw oraz instytucji finansowych (segment B2C).
    ..,.,.. kapitał zakładowy pewnie mało zł
    tam siedzą dopiero giganci
    pod nich były ustawy ....
  • Re: A no to.... Autor: ~Bonzo [83.27.69.*]
    I ci GIGANBCI wyprowadzili kasę.... Jak można zbankrutować na windykacji, gdzie wierzytelności kupuje się za grosze...Zastanawiające...
  • Re: A no to.... Autor: ~kogut [83.20.15.*]
    no to od dziś jazda w drugą stronę :P
    ostatni gasi światło...kto brał pod jazdę na PTI? :P
  • Re: A no to.... Autor: ~kefir [94.254.193.*]
    czekamy teraz na kupno po 4-5 gr , tak sie wyciaga akcje , tanie akcje i sprzedaje po 90 gr
    taaaaaa....:D
    powodzenia!
  • Re: A no to.... Autor: ~zaangażowany [83.144.67.*]
    a jaki zysk ty tu widzisz skoro kupione po 2-3 grosze (3 mil akcji to wartosc raptem niecalych 90 tyś zł) w sytuacji gdy nie da sie tu zakupić za pare set tyś zł a wylacznie za pare dziesiat??

Myslisz ze ktos robi szalenstwo za 50 tys zł zysku ?? bo akurat zabraklo mu na raty leasingu ?? Pomysl troche

To ze splka i inwestycja w nia jest ryzykowna to tu chyba kazdy wie, ale pisanie z serii nakupowal a teraz puszcza w rynek to zbyt wczesna proba wystraszenia innych
    taaaa...na miesiąc na drobne wydatki ma...i widać to mu styka ;)
    Jednak cuda tu się dzieją .Jak mogli sprzedać akcje po 8,9 gr jak 10-go nie było takiej ceny.?
    No chyba że w pakietach dla Czerneckiego.
  • Re: Co tu się szykuje? Autor: ~zaangażowany [89.77.140.*]
    sprawdziłem transakcje pakietowe dla EKA na Stooq i takich pakietów akcji nie znalazłem...
    co wiecej podano ze cena zbycia na poziomie 0,08 zł i 0,09 zł to cena srednia zbycia (a wiec nie taniej niż...), ale takich cen tu od dosc dawna nie ma i nie bylo, wiec nie wiem jak zawarto te transakcje cyt: "na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. w trybie zwykłym sesyjnym"

Dane ceny sredniej transakcyjnej sprzedazy widac ze zbywca akcji nie zarobil...
  • Re: Co tu się szykuje? Autor: ~Piko [46.113.191.*]
    Coś tu śmierdzi wszystko wygląda na kant
    W załączniku dokładnie podają datami kiedy akcje zostały kupione i sprzedane. I tak 8.10.2015 r. zostało sprzedane 200 tyś akcji po 8 gr a 9.10.2015r 300 tyś po9 gr w tych dniach cena akcji wynosiła 5 i 6 gr.
[x]
EKANCELAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.