Odstapienie od akwizycji Liberg Sweden AB robi swoje jak pamiętam z chwilą zamiaru "kupienia" Liberg Sweden AB została ustalona cena za akcje około 0,50 zł. Jak widać ktoś związany z Liberg Sweden AB wysprzedaje "swoje" akcje po kosztach własnych. Jego strata niech akcje lecą w dół i tak będzie sprzedawał :) Przed ogłoszeniem komunikatu o Odstapienie od akwizycji Liberg Sweden AB w tygodniu poprzedzającym przez parkiet "przeszło" około 42 tyś akcji, po ogłoszeniu komunikatu około 88 tyś akcji, ciekawe ile jest jeszcze na zbyciu?.
Czy znaczy to zle dla Reinhold?Brak mi zupelnie rozeznania co do uczciwej aktualnej wartosci notowanego kursu akcji. Czy warto pomimo wszystkiego inwestowac?
Nikogo nigdy nie namawiałem i namawiać do inwestowania nie będę, każdy to robi na własną odpowiedzialność .... Ja matematycznie podchodzę do Tej spółki ... po cenie 0,50 zł została kupiona nieznana ilość akcji przy info "zakupu" Liberg Sweden AB widać "Ktoś" z tej spółki dokonał zakupu akcji i teraz się ich pozbywa lub inna opcja Reinhold potrzebuje kasy na inwestycje budownicze które miały być wykonywane ... tak czy tak na parkiet powinny posypać się akcje z logicznego punktu widzenia cena powinna malec a jak będzie to tylko Prezes wie :)
Osobiscie sadze ze spolka ma jednak dobre intencje, ale nie wszystko musi nagle sie uzdrowic. Droga wyboista, ale jednak do przejscia. Mysle ze jest to kwestia czasu kiedy nabierze mocy. Czasem poprostu nalezy kupic i zostawic moze nawet na lata, reinhold w tej chwili moze byc wlasnie takim przykladem.
analiza finansowa jest na tej stronie http://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/REINHOLD
Ja na tej spółce "siedzę" od lat kupuje sprzedaje i jakoś idzie .... nikogo do niczego nie namawiam zeby nie było ze jestem naciągaczem ... teraz jest trudno cokolwiek określić to jak loteria za mało jest info o spółce.