Grupa Duon: Firma sprzedaje więcej gazu ziemnegoCeny gazu w Europie Zachodniej spadły poniżej 20 euro za 1 MWh, co ma pozytywny wpływ na wyniki osiągane przez Grupę Duon.aktualizacja 10-10-2015 05:00TRF
10 listopada. Kurcze akurat do29.10 do 15.11jestem na urlopie w miejscach gdzie o dostepie do neta to bede mogl tylko pomarzyc. Do tego czasu wszystkie spolki z mojego portfela opublikuja dane. Adrenalina bedzie podwojna
wyniki lada moment, które mogą być powyżej konsensusu. Ciezko Wam będzie dokupić, moim zdaniem 3,20 to tu już nie będzie. Jednak racja jest jak d..., każdy ma swoja ;)
ja za duo chce dwa mieszkania w Wwie, dla córek ;) wynajmę i dodatkowo zanim na studia pojdą to jeszcze sie cos z nich odlozy ;)
Ale to tez nie w tym roku o nie nie ;)
w/g mnie będziemy przez kilka sesji poruszać sie w " kanale" 2,20 zł a 2,43 zł +- kilka groszy tzw. boczniak , ewentualne maxymalne spadki powinny wychamować przy linii średniego trendu wzrostowego, czyli okolice 3,00 zł
Zabawa w przerzucanie paczek z jednej kieszeni do drugiej trwa w najlepsze , komuś zależy na wykazaniu niby dużych obrotów - tak sie robi aby nasilić kerunek kursu , to już druga sesja spadkowa z takimi zabawami paczkami - komuś zależy na niższym kursie zwłaszcza że obrót od dłuższego czasu jest mały ( nie licząc paczek)