ok jesteś grubasem no to jak dzwigniesz kurs na 1 zł jesteś mocarzem ja nie wywale bądż spokojny poza tym mam mały pakiet tu jedno info może zmienić wszystko do góry nogami ale fajnie by było gdyby kurs był wysoko bo dawno info nie było i powinno sie pojawić na dniach a wtedy na 3 zł warto by wskoczyć a ty jak myślisz szkoda że nie mam kasy bo bym dokupił dziś na abpolu i tak jestem w plecy
nie jestem ani gruby ani wysoki chciałeś żeby zwalić teraz chcesz do góry co to przeczkole sprawdzić mnie chcesz zastanowie się do poniedziałku co zrobie ale przygotuj kase bo jak posype to po 0.20 kupisz do woli
myśle że to ty pociągasz za sznurki teraz wiem.... spólka od wiosny jest w dołku nie sprzedam akcji będę po trochu zbierał ale bez infa tu nikt nie przyjdzie mimo, że wszystko wygląda dobrze
a może zrobie tu jazde w góre albo nic nie zrobie do pniedziałku dużo czasu co do głowy przyjdzie zobaczymy no a na poważnie to pakuj baltika to coś zarobisz dobra rada od starego
ale którego baltica podaj skrut spólki cholera miałem fleya za 11 gr szlak mnie trafia jak widze co sie dzieje i sprzedałem kupiłem abpol gniota krew mnie zalewa
kiedy jakieś info będzie tutaj co oni tu zrobią jest wiele pytań ale napewno z czasem coś podają trza czekać i tyle skoro equimaxx ma cały udział cos wymyślą
prędzej spekulacyjnie tu się zrobi można tu poprzerzucac na rachunkach z 50 tys i kurs będzie moment 5zł tamci cos wymyślą tylko może to być i za rok czy dwa im się nie śpieszy
tak tego chyba 1zł skończył dzis abpol to tylko podbitki trzeba uważac zeby sie nie poparzyć tam januszek już wykręćil a na flyp to uwarzaj żeby ci żyłka nie pękła ciśnienie wielkie u patrowicza raz ugrasz dwa razy oddasz
na abpolu na podbitkach można fajnie wyjsc ale na drugiej podbitce sprzedać już to zauważyłem i czekać na spadek by odkupić myśle że tu wkrótce coś ruszy za długo stało w miejscu