Bax, dlaczego nie pracujesz ostatnio na wykresach ze stooq ? Problemy z javą ? Tamte wykresy byly fajne bo mozna bylo luknac na rozne interwały czasowe...
od grzebania w kompie jest moj syn a ostatnio nie ma go w wawie dlatego nie moge rysowac wykresow bo nie mam i javy i wiele innych drobiazgow tez nie mam i nie chce mi sie juz tez sorki spain dobrze rysuje krotkie wiec niech bierze sie do roboty
mam nadzieje ze niebawem Twoja prosba zostaniew spelniona :))) w tym podejsciu nawet ja tez czekam 1.1205 albo 1.1185, z tym ze ten drugi moze miec problem na 1.12 a co do Twojego wykresu to na teraz dolna czerwona jest gdzies w okolicach 1.103 - kiedys o tym poziomie pisalam jako celu, nastepny bylby 1.068 - ale nie wszystko na raz ;)
Ten spain jeszcze sie uczy rysować heh ALe takiego drugiego jak Ty to nie ma :D:D Mówiłem, pomału sportowa emerytura:) ale moze niedługo bedzie BAX_junior :) to bedzie rysował po tacie :) Ja Sie Tam nadaje Do TarCia chrzanu :D jeszcze szukam odpowiedzi na pytania :P mam nadzieje ze albo mi kiedys cos w ten tępy łeb wejdzie albo samo przyjdzie z dnia na dzien ,,, :)
Jedynie czego Ja sie Obawiam w dalszym ciagu i nad czym pracuje np ARCHO w stagnacji był ok... ale jak juz np na daxie posciło 10640 o czym pisałem pozamiatało go !! i ja sie Własnie czegoś takiego obawiam że Kupie cośkiedys i zejdzie mi nagle 20-30 groszy a ja z tym zostane a nie bed mial depa na obrone .... to jest moj duzy problem bo co kupie i srzedam BOje sie ze pojdzie a ja jeszcze walcze z tym zamykaniem na malych stratach i tyle moze dlatego ze jeszcze tak wszystkiego nie wiem... heh ale cos moze kiedyś,, dorosne do zarabiania !! zmykam pograc w piłe pozdrawiam WAS :) gorąco wieczore rzuce okiem ale to juz z telefonu:) papa
I co tam Jellen mowi. Kurcze, jest jakas transmisja live gdzie mozna sobie to ogladac ? Moze ktos podac co sie dzieje ? Bo nie wiem czy sie ewakuowac z dolca czy czekac....
tez jestem teraz na Sce, tp mam na 1.1223 na razie, zobaczymy jeszcze jutro ale chyba z Skami tzreba bedzie uwazac, chociaz to nigdy nic nie wiadomo, na jutro pzretrawia co dzis uslyszeli i skoryguja wszystko jak potrzeba
skrot wielu czlomkow Komitetu uwaza ze warunki do podwyzek zostana osiagniete w tym roku praktycznie wszyscy czlonkowie Komitetu zakladaja ze inflacja utzryma sie ponizej celu ale pomimo to sa gotowi podnosic stopy nastawienie od lipca nie uleglo znaczacej zmianie zdecydowali sie nie podnosic teraz stop aby zobaczyc rozwoj sytuacji (szczegolnie miedzynarodowej) obawiajac sie jej wplywu na spadek eksportu jesli inflacja utrzymywalaby sie w dlugim terminie ponizej celu to za wczesna podwyzka stop naruszylaby wiarygodnosc fed
choc ogolnie troche jastrzebie to inwestorzy spodziewali sie troche wiecej stad zachowanie edka
poniewaz zeszlo nawet nizej 3,71 to mocne wsparcie jest na 3,69--3,68 ale jesliby to przeszli to nie oceniam do ilu moze ten dolar spasc bo z tym to roznie spain--kupilem juz tyle ze zadlawic sie nim moge brrrrrrrrrr
gdyby to byly 3 to bym nie pisal brrrrrr jedynie ze moze cos z grosz odkreca to bym wymieszal inaczej zaladuje sie na weekend ze szkoda slow bo chocby 3,7 to moze byc spoko
a powiedz mi nie aj bóg by ci tak spadly bez odbicia... to je zostawiasz? czy co robisz:P bo zeby te twoje brr usrednic musiz miec sporo mocy i z dolu naprawde mocno kupywac zeby bylo ok ...?
na tym polega wlasnie gra na krotko ze jak sie zagapiles musisz ciac straty by w sumie wyjsc z zyskiem a nie siedziec na pozycji stratnej miesiac czy dwa 3,7060 czyli dalej 3,7 trzyma dwa podejscia i malutkie denko kolejne a 3,72 na noc czyli minimum na podbicie--- jest mykam dobrej nocki
ty gadasz i gadasz o tym jak ja usrednic moge a zapominasz ze pisalem jasno i wyraznie ze mam z 15 procent dolca po nizej 3,68 i moglem go sprzedac juz ze dwa razy w ok 3,8 to jest tzw zaskorniak jak cos zle to to idzie na straty bo w sumie caly czas mimo iz wierze we wzrosty i moglbym ryzykowac i czekac az cena mi przyjdzie to skracam bo staram sie miec dolce z dolu a nie z gory
http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=1&u=14538390 jak ktos lubi popatrzec jak wchodzic i jak zmykac z pozycjii przesunac czasowki to widac kierunek glowny narka