• zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~mazur [5.172.233.*]
    ciekawe kiedy spólka uruchomi fabrykie , jaki będzie kurs ? wiadomo skąd ten kurs się wzioł , to każdy wie jeżeli czyta raporty , ludziska za długo czekają i brak wiary w to co spółka pisze w raportach a swoją drogą to już niżej spaść nie idzie niż jeden grosz ciekawe jak będą się czuli ludzie którzy kupili po 0.01gr jak kurs po otwarciu podskoczy do 1zl , mysle że jeżeli spółka otrzymała tak duże pieniądze ,to nikt nie daje takich pieniędzy w ciemno . Ato co niektórzy piszą to , jest takie fajne powiedzenie , psy szczekają karawana jedzie dalej, do gródnia jest nie daleko / bo wtedy ma być oficjalne otwarcie / przynajmniej tak jest w raportach ..... pozdrawiam wytrwałych
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~elektryk [85.83.105.*]
    Witam
    Mazur z tą złotòwką bym nie przesadzał, fakt że zakład bedzie wart 30 mln zł, trudno wycenić patenty, po ruzruchu podadzą jakieś prognozy, na dziś firma jest warta 18 mln zł przy 1 gr za akcje.
    Jest to bardzo dobra cena. Po tej cenie obejmowali akcje ostatnich emisji, w raportach mozemy poczytacbw jakich cenach bral zarzad i przyjaciele. Wnioski nasuwaja sie same. Pozdro akcjonariuszy
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Spólka będzie wyceniana w zależności od tego ile będzie zarabiać.
    LZMO - radzi sobie raczej słabo. Balitc się buduje, a ECR to wielka zagadka.
    Jeżeli - powtórze - jeżeli listy intencyjne to nie ściema - zadecyduje wartość podpisanych umów.
    Przy skali produkcji i cenie za izolatory - może to być i 50mln zł rocznie - co wyceni farbykę na 100 mln - więc doleci do 5 groszy za akcję, a w panice kupowania do 7 groszy.
    ale................
    dlaczego skoro miałoby być za chwilę tak pięknie ktoś wywala po 1 groszu?
    Jest ryzyko ( i to duże ) jest zabawa

pozdrowienia dla Maestra !

• Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~elektryk [85.83.105.*]
    Nord500 też się zastanawiam kto tak kupuje ;-)
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~Maestro [37.47.0.*]
    Dnia 2015-10-08 o godz. 13:47 ~elektryk napisał(a):
    > Nord500 też się zastanawiam kto tak kupuje ;-)

i mnie to nurtuje , ale jeszcze bardziej to kto tak sprzedaje ? ( i to w ilościach jak na ten 'walor' ? niemałych ... ) jak ma być tak 'wspaniale' , że za niedługo już w "gródniu" po 1 ...zł

ja gdybym miał i miał sprzedać poczekałbym do 3 a może nawet? do 4 - 5 gr . może te ostatnie obroty na 'walorze' to takie przesypywanie z .... 'próżnego w ...puste' czyli jeden "inwestor" kupuje a drugi sprzedaje ...., przypomina mnie to robienie sztucznego tłoku jaki robią doliniarze , .... ale może jestem po raz kolejny w tzw. 'mylnym błędzie'

pozdrawiam

ps.
    ciekawe czy i dzisiaj zamkną po 2 gr ???
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~tube [83.7.14.*]
    Kupiłem sobie od tak milion akcji bo uciekłem dziś z Biotonu w dobrej cenie. Zainwestowałem część zysku, jestem nowy i zainteresowała mnie ta spółka zwłaszcza że niżej już nie spadnie a można było kupić. Zobaczymy co czas pokaże, będę w 100 % zadowolony jak sprzedam po 2 grosze a czas nie jest istotny, dla mnie to może być i grudzień
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~śmieszek [188.33.83.*]
    Sprzedaż za rok w cenie 001gr bo na tej spółce to raz w roku przeskakuje na 1 dzień na 2gr a 1 w kolejce do sprzedaży jest cierpliwy
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    W wolnej chwili możesz się także zastanowić o polskiej gramatyce...
  • Re: zastanawiam się o planach które spółka podaje ..... Autor: ~zwiastun [5.172.237.*]
    ..... a ty nauczycielu języka polskiego , zajmji się giełdą a nie próbujesz ludzii poprawiać , to ci może lepiej to wyjdziw a nie swoje3grosze dodajesz , no ale cóż Buractwa-prostactwa nie brak na tym świecie / wiem że chłoptasiu masz 18 lat i próbujesz błysnąć choć w taki próżny i głupi sposób / pamiętaj ludzie mądrzy nigdy nie zwracają innym uwagi , bo niema na tym świecie ludzii którzy nie popełniają błędów , synciu .... skup się na dobrych inwestycjach a nie na zwracanie komuś uwagi D...
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.