Witam zasieg daxa na 10220 te s co stawialem na 9540 to mnie trosze poczochrali mimo tego zi widzialem w sumie widzialem 3 ktorej zasieg przepuszczałem pod 10,0400 a teraz robia i w rbocie 10/220 to moje zdanie tam wypada gdzies wibo 38
I CZAS NAJWYZSZY ZEBY SIE POMALU NA s PRZEKRECAC ZEBY NIE ZASPAC ZEJDNA TERAZ NIZEJ 10.045 TO JUZ RACZEJ ROBI KOREKTE GDZIE ZASIEG TEJ KORETY PRZY ABC JEST POD 9920 9860
mi obecie na jednej platformie w nocy dax nie chodzi... a na drugiej nie mam zlotowek do gry hmm zastanawiam sie na ktora platforme przelac calosc kasy czy ta co w nocy chodzi czy nie z tym ze bd musial wstawac rano o 6... a ja takim jak ty rzeznikiem nie jestem
przesadzasz po 23 do 6 rano to wg mnie normalna ilosc snu tym bardziej ze w dzien robie drzemke to w moim wieku maks snuuuu a wejscia w pozycje sa idealne nocne
By myśleć o korekcie dax musi zejsc nizej 10025 poki tego nie ruszono dalej mozliwe 200 aczkowliek uz watpie w to http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=1&u=14987842
ja tam wziołem małą S 0,1L po 10140 może podejdą pod 10200 ale w skali tygodnia spadniemy.. to mój plan . L nie dotykam na dłużej w padźierniku.tylko S w padźierniku test 9000 punktów?... i 1830 na Sp i tego się trzymam a potem w górę nawet pod 2200 na Sp?
DAX albo kontynuacja trendu albo konsola wszystko sie wyjasni w przeciagu 1,5h od otwarcia. wolalbym zejscie w dol bu podkupic zobaczymy jak bedzie. trejd.pl
Jak za szybko zrobią 10 400 to mocno wrócą i zwala. Na poczatek wazne okolice 250 i focelowo zamknięcie dnia okolo 330-50. Wygeneruje mega sygnał kupna i grubasy przy zejsciach będą dobierać
Niby sił im brak na L, a jednak prą w górę. Zgodnie z założeniami cel to up. Na dołkach dobieranie L. Nie czas na większą korektę jeszcze. Tego się trzymam. Mam dużo z dołu z różnych poziomów LLL. Hedżuje też z góry na krótko.
pozdro