Bax - jestes ? ladnie poszedl edek w gore, przed wystrzalem zdazylam obrocic sie na L, obrocilam bo nie wiem jak duzy moze byc ruch up, wolalam wziac nieduzy zysk na Sce MACD 1h/4h sa na Lce, 15M zdaza do Lki ale przyznaje ze ruch up moze byc maly - po prostu nie wiem
Lka byla mala, obrocilam na Ske znow, z Lki maly zysk, ale Ske odebralam wyzej niz poprzednia zamknelam wiec jestem do przodu :) MACD 15M po dojsciu do 0 wrocil w obszar Ski zasieg spadku cel 1 - 1.1185 ciekawe jak/czy przejda 1.12 ?
mieszaja strasznie - ale latwo na obie strony wylapywac zwroty nie jest - ruchy sa krotkie wiec zyski nieduze, a roboty sporo to minus spory, za to nie jest nudno ;)
sa dni ze DT to strasznie ciezki/meczacy kawalek chleba, tak jak dzis - ciagle pilnowanie zakretow, a utrudnione bo nie trzymal sie regul dla ulatwienia dodam ze DT to skrot slowa deratyzacja ;) dzis przebiegla b. pomyslnie hahhahahaa
oczywiscie choc to kwestia wprawy i depo bo chocby te moje ski na edku tyle razy juz zarobily ze nawet nie umiem policzyc wiadomo im wyzej podchodza tym wiekszy bol glowy ale poniewaz zawsze wracaly wiec jesli straty bo kto ich nie ma ,,,to byly rzadko i bezbolesne zas w koncu i tak wychodzi na moje kiedys mnie zaskocza wtedy poczuje blusa z daxem jest trudniej tu ciezko ogarnac jazde na 300-500 pip gdy nie ma sie pewnosci bo moze chca z 1000
ciekawe w ktora strone bedzie w koncu wybicie na edziu ? co obstawiasz ? domyslam sie ze S :) a ja powiem szczerze ze nie mam koncepcji teraz, ale zeby mozna sie bylo zalozyc obstawie Lke
czasami wieczorem robia flage i wtedy szkoda czasu na czekanie bo to zaden zarobek, lepiej postawic cos z SL na noc - moze wybije w dobra strone tak mi sie cos widzi, ze teraz zaczynaja robic flage - mam Lke
nie zdziwilbym sie jakby wyszli w kierunku 1,14 by postraszyc choc w sumie tak samo moga na 1,11 bo takie utrzymywanie w srodku jest po to by wyleszczyc i dletego krotko sl i tyle mozna pukac na krotko ale ardzo ostroznie niby w gore po infie juz pojechali w zasadzie por na dol rak infa tylko
dzis wieczór bankierów. O 15:30 ma się wypowiedzieć Bullard, o 19:00 Kocherlakota, o 21:30 znów, po paru dniach, Williams - to będą przedstawiciele Fed. Poza tym o 20:00 osoby zainteresowane rynkiem funta mogą posłuchać Marka Carneya, dax w zasadzie ja bo powinni na 9900 pojsc
Na tygodniowym wykresie ważna jest świeca młot wykreślona po panice. Rynki zwykle spadają falą wtórną, ale gdy powstaje świeca młot na wykresie tygodniowym – stanowi to silne wsparcie. W rejonie 9500 pkt. ponownie został utworzony młot – potwierdzenie wsparcia: na dziennym widac falę główną i wtórną. W strefie minimum bessy tworzyły się świece z dolnym cieniem. W rejonie 9500 pkt. były spore obroty, ale indeks nie zszedł na nowe minima. Fala wtórna trwa dopóki znajduje się podaż – wydaje się, że tej podaży brakło by sprowadzić indeks na nowe minima. Gdy smarty money zauważą, że podaży brakuje, szybkim rozpocznie się wzrost. na głównym wsparciu 9500 wystąpiła akumulacja, i dopiero jego wyłamanie zmieni obraz rynku (wydłużenie fali wtórnej).
spojrz tez ze zaczynaja gora wychodzic z trojkata o ktorym piszemy ciagle teraz niby mialaby byc Ska ale cos to spadanie slabo idzie - chyba ze to cisza przed burza
nie bardzo maja pod co dzis ruszac zwlaszcza w gore bo beda truc ble ble 2 z fedu ktorzy sa za podwyzkami no chyba ze bezrobotni znowu zaskocza choc watpliwe pkb frycka tez nie bedzie w gore
niby tak, ale zauwaz ze jak nie ma danych to rynek tez sie porusza gora - dol , kwestia zakresu tylko, czasem tez jest przeciez tak ze dane swoje, a rynek odwrotnie do danych wiec reguly nie ma
dlatego ryzykujemy i z tego co czytam tobie tez to wychodzi ok wiec moje gratki ja pisalem zarabiam na skach wg mnie super choc rok temu by bylo razy 3 czy 5 ale przestalem szalec :)
nie jest zle z tym moim graniem, ale popelniam jeszcze mase bledow, wiec mogloby byc lepiej, najgorzej ze SLe pozeraja zyski, szczegolnie jak sa krotkie przejazdy, przydalby sie juz jakis mocniejszy ruch, bo zarobek marny my tu sobie gadu gadu, a znow atak na 1.13
Bax juz na pewno kupił. Ja też. Opor 1,1326 na edku obroniony [?] wiec teraz do danych konsola. Pozniej beda klapac banksterzy wiec tez sie cos podzieje... Dolarze rośnij w siłe !!