Czy cos pominalem czy sie myle? Righteight Holdings Ltd wraz z Wiśniewsim obejmował emisje w 2011 r po ówczesnym 0,6 (cena na dziś 30zł) gdy cena wynosiła około 0,52 (dzisiejsze 26zł). Obecnie kurs zleciał z tych 30 zł do 0,7 zł. Rozpoczeły się problemy z Rosja itd, kurs sie osuwał. Czy oni zaliczyli potęzna strate tym objeciem akcji po 30 zł?? Nie było kolejnych emisji itp po cenie emisyjnej poniżej ceny rynkowej które by im obnizało średnią. O co kaman? Czy spadem to efekt ucieczki TFI PZU Asset Management SA?
eee tam, to po co by zmieniali nazwe itd bezsensu para w gwizdek. Jesli mieliby po prostu walic w rynek tez bez sensu bo mają cene około 30 zł Tu ewentualnie może byc wezwanie na reszte akcji lub ogłoszenie budowy, finansowania i dzida. Ten projekt to jest wyzwanie finansowe nawet dla Sergieja.
jasne wezwanie po scaleniu, to nam sie 100% opłaci jak spadniemy w okolice nigdy nie widziane na żadnej spółce, nazwa moze byc 100 pomysłow dlaczego ? i tylko 1% z tego na pozytywnie dla spółki, więc raczej kanał. Widziałeś chłopie aby takie kombinacje kiedys na dobre wyszły akcjonariuszom? a we wróżki też wierzysz?
mam ale ciesze sie że więcej nie wtopiłem, mysle że scalenie jest tylko zagrywką, rozwiązuje to kilka problemów doraźnie, a zjazd z tego poziomu do kilku złotych sprawi że przejmą ruski spólke za frajer, bo teraz za drogo im sie widzi, na żywca nas robią w bambuko, wspomnisz moje słowa, chcą zdjąć z giełdy wtedy jako 100% ruski kapitał nie będą mieli problemów budową, konflikt między rosją i polską jest nadal eskalowany i nie ma sie na zmiany w tym temacie, takie jest moje zdanie
ta spółka traktuje akcjonariat jak ferme którą trzeba wybić do zera! oszukańcze praktyki, działania zakrawające na kryminał. A tak na marginesie może ktoś też ma w zamiarze zgłoszenie działań do KNF aby sie bardziej przyjrzał działaniom zarządu?można zrobić to razem w kilka osób ja jestem za