• prosba do forumowiczow Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    wszystkich forumowiczow prosze o ignorowanie wpisow z IP 91.239.168.* jesli beda one pod ktoryms z juz istniejacych na tym forum nickow - ostatnio pod moim nickiem
    uzywanie czyjegos (juz istniejacego na forum) nicku jest w sprzecznosci ze zwyczajami i ogolnymi zasadami przyjetymi na forach
    w ten sposob pozbedziemy sie problemu a mi pomozecie utrzymac moj nick jako oryginalny
    z gory dziekuje za Wasze wsparcie :)
    Stella - ta prawdziwa

• Re: prosba do forumowiczow Autor: ~Stella [91.239.168.*]
    popieram
    utrzymać nick i beznadziejny belkot
  • Re: prosba do forumowiczow Autor: ~Stella [91.239.168.*]
    Dla pary walutowej USD/PLN kluczowa jest techniczna formacja trójkąta wokół której toczy się gra
    w ostatnich tygodniach. Po przełamaniu górnego ograniczenia trójkąta, stronie popytowej zabrakło
    siły do dalszych wzrostów, przez co notowania konsolidowały się w rejonie 3,78.
    istotne, walor dwukrotnie wsparł się na przebitym, gómym ramieniu trójkąta, co należy intepretować na plus,.
    przystanek przed dalszymi wzrostami.
    Tendencja wzrostowa powinna zakotwiczyć w przedziale 3,97 -4,,03, a poziom 3,665 nie powinien już zostać załamany

PS. tą Stellę proszę ignorować. bo jest mistrzyni Stella, co to ma wyłączność na Stellę i forexowy bełkot
  • Autor: ~Stella [89.68.99.*] Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    Stella przestan reagowac to mu sie znudzi
    bo to karmienie trolla olewka i tyle
    piszacy tu odrozniaja Ciebie od tego abderyty i tyle
  • Re: Autor: ~Stella [89.68.99.*] Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    dzieki Bax :) ja juz przestalam reagowac, to jest jakis naganiacz na fundusze wg mnie, nie rozumie ze tutaj pisza ludzie ktorzy usiluja sami inwestowac a nie pchac forse w kieszenie tfi i wszystkich firm zyjacych z funduszy
    pracowalam w tej branzy (fundusze, ale nie dystrybucja/sprzedaz) pare ladnych lat wiec doskonale wiem jakie sa koszty funduszy i ogolnie jak ten rynek dziala :) - jak chcesz to napisze szczegoly
    pozdrowka
  • Re: Autor: ~Stella [89.68.99.*] Autor: ~Stella [91.239.168.*]
    babo z nosa czytaj ze zrozumnieniem
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sytuacja-usd-pl-zaiste-klarowna-do-91-239-168,18423727.html
    czyli tylko na wzrost!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    dotyczy rynku forex
    a gdzie!!!! przykład kantor intraco, lub wólka kosowska
    przestałam reagować hahahahaha, od kiedy? godzina i data podane
    https://www.bankier.pl/forum/temat_prosba-do-forumowiczow,18471029.html

parę lat. hahahaha
    a ja tylko 16 lat