• Czy jest jakiś plan, który ktoś koordynuje Autor: ~jodaw [159.205.101.*]
    Pytam, bo czytam tu różne komentarze, a interesuje mnie czy jest szansa na jakieś skoordynowane działania, mam niewiele akcji, ale to co tutaj odstawił zarząd Dependa jest godne wszelkiego potępienia i być może ukarania.
    Jakie działania mogą zostać podjęte???? Ciekawi mnie postawa porozumienia, o którym tutaj czytałem?? Czy jest jakiś plan? Czy w ogóle jest możliwość powrotu Depend do notowań na NC?
    Poważne odpowiedzi mile widziane.
  • Re: Czy jest jakiś plan, który ktoś koordynuje Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    W linku znajdziesz przemyślane szczegóły planu, tylko autor przestał o nich przypominać

https://www.bankier.pl/forum/temat_juz-szykuje-kase,18278879.html
  • Re: Czy jest jakiś plan, który ktoś koordynuje Autor: ~zyndram [5.172.247.*]
    Poproś łaskawie GPW jako nadzorującego w mailu,azeby łaskawie ukarany został Kuklewski za nieterminowe info o sprzedaży akcji to mu dokuczysz.
  • Re: Czy jest jakiś plan, który ktoś koordynuje Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    Był taki jegomość o nicku nwa. Brał udział w pierwszym walnym z udziałem "kółka rózańcowego od świętej złotówki za akcję dependa - jeśli wiesz o czym piszę. Po walnym napisał na forum, że Kukolewski sprzedał cichaczem część akcji, co wynikało z faktu iż zarejestrował nie okrągłe 3 mln i coś tam jeszcze.
  • Re: Czy jest jakiś plan, który ktoś koordynuje Autor: ~jodaw [159.205.101.*]
    ale ja pytam poważnie....... nie myślę o dokuczaniu ale o poważnym podejściu i rozwiązaniu tej kryzysowej sytuacji...... z pewnością są tutaj ludzie, którzy posiadają naprawdę spore ilości akcji i zdecydowani są podjąć działania aby mieć szansę na ich sprzedanie
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.