wprawdzie nie rozumiem tych 4000 (chyba ci sie kliknelo cos nie tak) Przyczyna jest prosta...dzieciarnia nie kupuje bo to nie groszowka, ktora sie podniecaja,Spekula nie kupuje bo niemozna pospekulowac .tu kupuja wieksi i to tylko gdy uwazaja ,ze nie podkreca za bardzo kursu. Mnie to nie martwi bo i tak bede czekal do 2016 by zobaczyc jak zwiekszaja produkcje ,zeby przyjrzec sie owocom nowej technologii. A ze nie trabia nachalnie jak na wydmuchach..no coz powazni faceci..zreszta gdyby sprzedawali skarpetki wielu by zrozumialo ale detektory nie wydaja sie se..xy zreszta sa tak wyprzedani ,ze to musi sie ruszyc a czy dzis czy jutro wsio ryba...jezeli nie chce sie sprzedawac...zreszta po 245 biora ,to niezla cena..ale do reco 300 i tak dojdzie. No i dywidenda jest ..czego chciec wiecej
Kolega sie pomylil z tymi 4000 - chodzilo mu pewnie o dobicie do ceny 400zl z obecnych 245 :)
Czyli juz zrobili wiecej niz za caly 2014 rok. W/g prognoz Vestora przewiduja 28.4M w 2015 roku, jak liczylem 3 kwartaly to mi wyszlo obecnie cos okolo 21.5M po 3ch kwartalach a zatem brakuje ok 7M w 4Q. Biorac po uwage ze tyle robia to maja szanse to zrealizowac, a w analizie Vestora jest juz dywidenda w kwocie 11,2PLN to 2x tyle co w tym roku.
Spolka ma na razie gorna granice na 245zl ale za dlugo ta granica nie zostala ruszona. Jest wyprzedana, dla cierpliwych i na dodatek praktycznie bez mozliwosci spekulacji. W arkuszu zlecen 800 akcji na sprzedaz (cholera wie ile ukrytych) i wyglada na to ze czekamy na jakis bodziec "ulicy" do ktorej dojdzie informacja.
czesc Max.dzieki ,ze troche policzyles.czuje sie tu prawie samotny.i tak mam szczescie do hotelu bo Internet dobrze lapie. Jak wmurowane te 245.Ale inni juz wiedza to co my.Nie musza i nie moga sie spieszyc bo podbija kurs.mimo wszystko dolna granica widzialnych kupcow przesunela sie do 241,bylo dlugo 238. Dla ulicy potrzebny bylby Jakis artykul na poziomie"pudelka" oni kochaja niestety ten poziom.
tutaj dopoki chcacy beda mieli ten komfort by zbierac od niecierpliwych ,doputy beda te zagrywy z czekaniem do konca sesji i ustawianiem po 5 akcji na PKC.Bariera przesunela sie jednak mocno w gore.kop przyjdzie z nienacka jak to tu zwyczajowo.Paru panow powie wchodzimy i wykupia za duzo pieniedzy co mozna.Problem jest bo przy tym wysprzedaniu/wykupieniu kurs b.mocno skoczy.Ale to nie nasz problem
z tego co widze w arkuszach..to sytuacja przemawia za (tak jak dzisiaj na K2 mojej ladacznicy ulicznej ,z ktorej robi sie dama do towarzystwa 7.63% ) wyjsciem drzwiami dla jasniepanstwa a nie jak dotad wymykaniem sie drzwiami dla sluzby
Jeszcze nie dotarlo? Facet ma prikaz kupowc nie straszac i mieli tymi wiejskimi chwytami co dziennie bodaj od miesiaca. 6 Akcji na PKC S na zamknieciu i pare sekund przed zamknieciem PKC K tak za okolo 20 tysiecy. Mimowszystko tym sposobem po paru takich rundkach 2-4 dni papier powolutku pnie sie do gory. W nastepnym momencie leszczyna dostanie sygnal kupna na AT i kupi na gorce..Jak to sie dzieje ,ze mozliwe sa takie burackie podpuchy? moze dlatego ,ze kazdy cienias ma na kupno akcji po zlotypiedziesiat ale nie bardzo po zoty dwiesciepiedziesiat ;)) moje oburzenie jest glebokie..ale nie moge krzyczec..poniewaz na zjezdzalni syn trafil mnie z glowki w ..zeby i wara mi spochla...oczekuje w ramach zadoscuczynienia jutro nieokielznanego szalu zakupow
dzien dobry .dzis ulica na gpw udowadnia ze to targowisko nie gielda. kazde puszczenie baka na zachodzie i robi sie wszedzie czerwono. Na vigo 4380 zeta obrocono. no ktos znowu potrzebowal na zakupy w warzywniaku. Jedna zaleznosc jest pocieszajaca; zauwazylem ze przy ucieczce z blue chipow wzrasta zainteresowanie malymi. Tu bedzie przeciaganie liny kto kogo dmuchnie i za ile .17 akcjami jak do tej pory nikt nikomu nic nie dmuchnie :))
komentatorzy (znowu )od kilku dni z upartoscia mulow polecali blue chipy..teraz dostaja po jadrach i mialcza orzczarowaniu itp. nie sluchac tej paplaniny to najlepsza metoda na sukces. a tu WYPRZEDANE ja ja bede mulem