W moim przypadku podbitka do 1,25 daje mi już 10% zarobku...ale osobiście liczę na wiecej...w weekend byłem w sklepie Próchnika i nawet zrobiłem zakupy...uważam, że firma ma potencjał. Może daleko jeszcze do tego co się stało w przypadku Bytomia, ale też zasługuje na dużo więcej niż okolice 1 zł.
Rzadkie to bardzo, ale próchnik pochwalony, za ostatni miesieczny wynik http://wiadomosci.stockwatch.pl/prognozy-na-iv-kwartal-dla-szesciu-goracych-spolek-modowych,akcje,147042
Tylko wycena nie jest zbliżona :) Zbliżona będzie duuuuużo wyżej. Najlepsze interesy robi się właśnie na takich spółkach :) PRC wychodzi z dołka i ma chyba trochę do odrobienia z kursem.
Wycena prc odbiega od konkurencji bo raporty mega słabe od 2 lat. To co pochwalił na stockwatch to tylko ten mikroraporcik miesieczny iw ktorym nie ma kosztów
Raporcie to nawet ogromne słowo :) .... Zastanawiam sie po co wogole to publikują bo tylko to odstrasza ! Ps . A jaki jest m2 zeby wogole zobaczyć rentowność ?
Dnia 2015-10-07 o godz. 19:14 ~Po napisał(a): > To nie koszty :) tu buło scalenie 1:9 !!!! Wiec z 0,45 mamy teraz 0,12 dobrze stary pisze ... ze to cos .. Sie jeszcze trzyma
To coś jeszcze niejednego zaskoczy :) Trzymajcie się maruderzy :)
Dnia 2015-10-08 o godz. 12:20 ~Pp napisał(a): > Ojoj młody Nikt jeszcze długa droga przed Tobą ..:) powodzenia .
Może jestem tu nowy ale już niestety nie młody :) A im dłuższa jeszcze droga przede mną tym lepiej, dziękuję i oby to było dobrą przepowiednią co do tej drogi. A co do akcji to "pożywiom uwidim" :) Ja tu z nudów zaglądam, nikogo do niczego nie namawiam a czytanie tekstów i opinii "bywalców" poprawia mi humor :) No bo na kurs to nie ma realnego wpływu :) on zrobi swoje ;)